Fitnessmixxen

Anything is possible!

Work hard, play hard.

Kategori: Träning/Hälsa

 
Helgen har varit fullspäckad med jobb fre-sön. Så mycket mer än så har knappt hänt. 
Lite mys med pojken & lite träning har hunnits med. Även ett besök från Sebbe. 
 
 
Fredagen startades med ett magpass på STC innan jobbet. Mestadels kroppsviktsövningar med även några med viktplatta. Fokus på kontakt och det blev det gott om. Sen var det jobb för hela slanten tills jag kom hem vid åtta till ett dukat bord och tvmys. 
 
 
I lördags var det vilodag, så sov lite längre innan det var dags att åka till jobbet. En ganska lugn lördag på Leklandet, vi hade att göra men var inte så megamycket som det kan vara vissa helger. Så när jag kom hem från jobbet var jag fortfarande ganska pigg & alert. Ännu en gång kom man hem till dukat bord. Vilken lyx detta är! Grabbarna hade fixat med grillning och rabarberpaj. Mums!
 
 
I söndags tänkte jag ha åkt iväg och tränat rygg innan jobbet, men vaknade med lite ont i svanken och bestämde mig för att vila den en extra dag. Något jag inte brukar göra, men var värt ett försök ;) Den höll sig bra resten av dagen så jag tror att det var ett bra beslut. Fick upp Tobias så vi tog oss en morgonpromenad istället. Skönt med lite frisk luft innan jobbet :) 
 
Kommentera inlägget här: