Fitnessmixxen

Anything is possible!

Charmtrollen!

Kategori: Life of Mixxen

 
Igår var det Jonas tur att bli kidnappad, och eftersom pojkarna hade planerat en något högljudd kidnappning så tog jag med mig Polly & Scott på en mysig morgonpromenad. Tänk så stora mosters hjärtan börjar bli. Prat, skratt, några skrik och mycket vilja är det i dem där två små. Så mycket kärlek också.. 
 
Spenderade dagen med att träna ett ganska långt pass, lite onödigt så i efterhand eftersom det resulterade i världens huvudvärk. Inte slarva med vätskan när värmen är framme! 
Maud följde med mig på lunch när hon slutat, fick äntligen min efterlängtade sushi! Och en bra pratstund dessutom <3 Sen åkte vi åt skilda håll för att båda ta varsin powernap. Min blev lite för lång, som vanligt, men den hjälpte ganska bra mot huvudvärken. 
 
Åkte till mormor, sen till syster som skulle hjälpa mig med håret. Lättare sagt än gjort med fyra yrväder högt och lågt ;-) Molly och Wiking var på besök med mamma Ullis. Man kan inte annat än smälta när alla fyra är så söta tillsammans, och beundra tålamodet hos deras mammor när det sätts på prov ;-) Haha! 
 
Polly hjälpte mig med sminket och valet av kläder, "Moster är fiiiiin" säger finaste Polly och ser på mig med stora ögon, haha jag smälter. Hon vet precis hur hon ska göra för att charma mig! Sen ville hon att jag skulle sminka mig som en kanin och gå i hennes rosa badrock, svänger fort där ;-)
 
 
Kvällen spenderades hos Annie & Philip. Mycket trevligt även om jag & Philippa begav oss hem tidigt. Huvudvärken blev värre och jag kände att den gjorde att jag såg lite suddigt. Och ska man köra bil hem kan det vara bra att hålla sig i hyfsat skick liksom... 
 
Dagen har bestått av lång sovmorgon, sconesfrukost, långpromenad och mysfika hos Siw & Dan. Härligt :-) Imorgon åker min finaste kille igen, men snart så är Norge-perioden slut. Skönt att få hem mitt gosemos igen :D

Fredag var det.

Kategori: Life of Mixxen

 
Än så länge en bra dag trots "oturssiffran". Tog en sovmorgon, och vilodag med för den delen. Nu ska jag och finaste killen iväg på mat. Bisonburgare på schemat, so don't worry, inte kvarg & knäcke till fredagsmys ;-)
 
Ha en bra kväll, det tänker jag ha :D

Examen.

Kategori: Life of Mixxen

 
Nu är skolan slut. Sista biten var riktigt tuff för både stresshantering och psyke. Nu är det klart, förhoppningsvis. 
Skönt, konstigt och lite läskigt. För vad händer nu? 
Solen skiner, och sommaren är här. Det går i alla fall inte ta miste om! :D
 
 
Hade en underbart härlig helg förra helgen dessutom. 
Blev en roadtrip till Göteborg, Borås och Jönköping. Kolla cykel, kläder, träffa Dennis & Ida, äta ute, bo på hotell, kolla mer kläder och sen ut på premiärturen för mig. Med cykel alltså.. ;) Jättekul med mtb, klurigt och lite läskigt, men mest kul :) Haha, får se om man kan tuffa till sig, finns mycket att lära så tur Tobias finn till hands ;)
 
Igår hittade jag klänningen till bröllopet dessutom. Finally. Som jag letat, tänkte ge upp.. Kanske inte exakt en "bröllops-gäst-klänning" om man ska till kyrkan (?) men det var en sånhär jag tänkte mig innan jag visste om midsommarplanerna och tycker den passa till ett mysigt, romantiskt trädgårdsbröllop :) Mickan godkände den också, tummen upp för det :-) 
 
Blev massa mys med Annie & Philippa på eftermiddagen! Dem där två alltså, vad glad jag blir :D 
Sen så blev de glass med Moa på kvällen, och kanske en godisbit eller två.... Varför tror folk att jag inte äter sånt? Okej, jag lägger ut mycket "kvarg-bilder" osv ;) Vadå falsk marknadsföring ?? Men jag lever inte på enbart kvarg och sallad liksom.... Nee, sötsaker är min svaghet, men det kan jag leva med ;D Haha! 
 
Idag blir det ett benpass med Moa! Kul att ha någon att träna med även på veckorna :) Kört med henne och Sussie nästan hela veckan ^^ Cyklat lite också, trötta vader, ömma sittben och ett fint blåmärke på skinkan ;) Lätt värt :) 
 
Ikväll kommer världens bästa kille hem, underbart! :D