Fitnessmixxen

Anything is possible!

MDFJHl

Kategori: Allmänt

Snygg rubrik va ? ;)
Typ så känner jag nu ! Inte megatrött, utan sådär lagom, om man kan vara lagom trött. Ögon dock, kliar som ***, blä på de !!  Kan de inte bara ge sig ?


Inget ögonsmink, great !

Sovit hemma hos mor och far i natt så just nu sitter jag i köket och väntar på att det ska bli dags att cykla till busstationen. Jobbar 09.30-17.00 idag, det är skönt, för det är på kvällarna ögonen är som värst, så jag skulle helst bara vilja sova igenom kvällarna tills de blir bra igen !

Måste bara säga vilket super bra ord jag kom på igår ! Crille dog nästan ! :P
Vi sitter och kollar på Dare och två killar umgås. Den ena är gay och den andra inte. Eller ? Så  fösöker Ben (han som är gay) förföra Johnny, vilket fungerar ! :O
Då kläcker jag, Oh no ! He's gaytrapping him !! Vilket resulterade i att Crille nästan dog av skratt ! ;)

Ibland är jag bara för rolig ! ;)

Sanning.
Jag måste köpa nya arbetsjeans, de är slitna.

Over and Out !

Feber..

Kategori: Allmänt

Vaknade imorse med
39 graders feber, kändes sådär. Var rätt väck. Så fick ringa in sjuk. Hatar't, tkr det är skitjobbigt att behöva göra de :/

Vårdcentralen idag, igen. Ny läkare, som klämde och kände lite varstans. Typ tryckte på nyckelbenen och sånt :s Jag som avskyr när folk rör mina nyckelben ;) Nee, men bra med noggranna läkare, me like :) De var ju trots allt en tjej ;) Hehe.. Fast när hon kom med en tops och sa att hon skulle vränga mina ögonlock då var det nära till bristningsgränsen. Jag har sjuk fobi för när folk pillar i ögonen på sig själva, eller speciellt på mig. Det är så off limits !

Vilket resulterade i att trots mina tappra försök så blev jag fem år för en stund. Jag grät som en iaf. Nästan, kanske inte riktigt så dramatiskt, men ni fattar nog ;) Föga överraskande märkte hon att det inte gick att vränga mina ögonlock, så hon beslutade att det inte var någon idé. Suck, de hade hon gärna fått beslutat innan ! Förutom det då, så var hon väldigt bra :) Så ska dit på måndag, och se om den nya salvan hjälper nått. Hoppas !

Sanning.
Kan bli så att jag ska ställa ut Saga på söndag :) Får se hur vädret är och hur jag mår, men vore sjukt kul :)

Over and Out !

Slapp.

Kategori: Allmänt

Usch !
Sitter och kollar på alla snygga kläder jag skulle vilja ha. Sen så tänker jag efter och känner mig som en slapp säck med potäter (som vi säger på bygden). Har vart sjuk massor nu det sista, så jag har inte kunnat träna nått. Känns förjävligt. Det syns iof ingen skillnad, utan de sitter väl mer i mitt huvud ;) Längtar tills jag kan bli frisk så jag kan köra järnet !! :)

Over and Out !