Fitnessmixxen

Anything is possible!

En evighet.

Kategori: Allmänt

Det känns som en evighet nu,
sedan jag var en nervös liten etta redo att börja läsa till kock, tre år sen nu. Jag fann både mig själv och många vänner på vägen. Likaså förlorade jag en del. Jag må ångra några av de val jag gjort i mina dagar, vissa påminner sig allt oftare än andra, ändå står jag fast vid att utan dessa lärdomar och hårda läxor hade jag inte varit jag.

Det känns som en evighet nu som jag tog studenten med gråten i halsen och fjärilar i magen. Jag var på topp. Betygen jag strävat efter och stipendier. Klasskompisarna som inte kunde ha varit bättre. Det var otäckt att stå där sista dagen och veta att även om man alltid säger att man ska hålla kontakten, så blir det inte alltid så.

Sommaren kom, och gick. Oron över att hitta ett jobb växte. Tack och lov fick jag ett arbete, som sänkt från ovan. Kanske vakar Du och hör mina böner ibland trots allt. Fast jag tvivlar emellanåt.

Nu har jag arbetat på O´learys i två veckor, varav en veckas öppen restaurang. Det känns bra. Riktigt bra. Alla är så snälla och avslappnade. Jag trivs verkligen. Bara så rädd för att göra bort mig, vill visa att jag kan, även om jag är Lilla Jessica. Tummen upp för alla där ! Verkar som ett supergäng. Fast jag kan inte undgå att fundera över vad de döljer för hemligheter. Sånt som ingen vet. Ja, jag är nyfiknast i stan. Men är det inte så det är? Alla har saker de bär omkring på. Det vet jag iaf en som har.

Sanning.
Jag ångrar det som skedde mellan oss. Men inte det liv jag lever nu. Bara att du inte finns där.

Over and Out !

Tisdag

Kategori: Allmänt

Solen skiner !
Idag skiner solen, härligt ! Jobbade till halv tolv igår så var hemma vid kvart över ett.. Sen så gick jag upp vid tjugo över sju typ, Pokémon börjar ju halv åtta. Vadå nörd? Nåväl, slappa i soffan framför tvn är aldrig fel oavsett ! Åkte till stallet efter frukosten och red min lilla underbaring. Det går sakta med säkert framåt igen, YES!

Var en lugn kväll igår, så får se hur det blir idag.. Jobbar halv fem till halv tolv idag med, och halv elva till fem imorn..

Jag och Annie gick ju på Us mötet i söndags med, fan vad skönt att Malin blivit ordförande ! Nu så kommer det bli en bra fungerande sektion igen tror jag, efter förra terminens eh... mindre lyckade.... a. Så det känns toppen att börja igen, nya tag, och rensa ut alla dåliga vanor och dåliga....... saker... Toppen, tummen upp för Malin ! Eller, tummen upp för US ;)

Sen så klippte jag och mamma Saga. Jättefin blev hon ! Crille tog kort på henne igår när jag jobbade..Sanning.
Funderar på rött hår?

Over and Out !

Jobba !

Kategori: Allmänt

Seg.
Vet att jag vart skitseg med att skriva. Suck. Nåväl, skulle jobbat Kräftansdag helgen, men hepp. Blev sjuk som fan så inget med det. Typiskt.

Nu är jag frisk dock, och har dessutom börjat arbeta! Startade i måndags, det var med fjärilar i magen (eller typ mördarbin) som jag gick till jobbet. Varför måste jag vara så blyg när jag hamnar på nått nytt ställe ?? Anyway. Kom fram till jobbet, mötte arbetskamraterna jag ska jobba med och oj vilken lättnad ! Alla är superschyssta och det känns som om det kommer bli ett roligt gäng att jobba med ! Jackpott !

Sliter häckarna av oss för att få allt klart dock, men hårt arbete är aldrig fel ! Så ikväll sker de, provsittningen. Jag kommer nog vara nervös, men jag hoppas på det bästa ! Så nu är det dags att dra sig iväg till mamma och hämta kläder, sen sätta sig på bussen med mitt rosa nya nintendo ds jag fick av Crille ! Jippie ! Och spela Pokémon, hahaha.. Lite nördigt men va fan..

Mirax
Eftersom jag blev sjuk har han vilat och nu har jag jobbat så mkt denna veckan. Så nästa vecka kör vi igång på allvar. Då är det ju okej för veterinärens del med, så det har vart lika bra att vänta så inget händer.. Han var hos tandläkarn i måndags med, perfekta tänder som vanligt !

Sanning.
Jag måste lära mig menyn tills ikväll, oops !
(läser och läser, hoppas det fastnar!)

Over and Out !