Fitnessmixxen

Anything is possible!

Påskhelg är träningshelg! :)

Kategori: Life of Mixxen

Trött & nyvaken tjej 06.45 imorses !
 
Denna påsken kommer att firas i Varberg tillsammans med ett gäng från gymmet. Vi ska åka ner imorgon för att spendera några dagar där med träning och bara njuta. Lovely! :)
 
Jag är inget stort fan av högtider överlag, men denna gången ser jag fram emot helgen!
Inte för att det är Påsk just specifikt utan för att vi ska ner till Varberg och träna, och för att jag slipper den där klumpen i magen av att inte vara tillräcklig eller alla till lags. Känns himla bra måste jag säga!
 
Polly och Scott fick sina påskägg idag redan.. Ett par jeans till Scotty och en klänning till Polly ^^ Hoppas dem passar! Så mkt roligare det är att gå runt och kika på kläder till de små, finns så mycket man vill köpa! <3
 
Idag känner jag mig lite sliten sen igår måste jag erkänna.. Har tränat klart för dagen dock så det överlever jag. Blev en timmes PW & ett pass Easyline på morgonen. Nu jobb och sen hem och packa inför imorn och bara ta det lugnt :)
 
Glad Påsk!

Gymmet hela dagen! ^^

Kategori: Life of Mixxen

 
Idag har blir det en lång dag på gymmet! Inte mig emot dock, snarare tvärtom ^^
Började dagen med Easyline, Core och en promenad på löpbandet. Sen så har jag "gjort lite nytta" här också.. Eller hur man nu ska uttrycka det ;)
 
Snart är det dags att byta om igen och då är det Easyline, Flowin och även Deadball som står på schemat! :)
Jag är väl medveten om att det blir en del träning idag då, men det är ju så himla roligt! Onsdagar är den dagen jag tränar mest också för det är "roligast" pass då, om man nu kan dela upp passen i ordning, tycker om det mesta bara man får ta i lite :)
 
Invigde ett par av dem nya träningsbyxorna också! Dessa var ett par hellånga från SOC, love them!
Var i Skövde med Moa igår för hon skulle köpa byxor till helgen.. Så fick jag med mig ett par SOC & ett par Nike till mig själv också! Och ett rosa nikelinne.. Lovely ^^
Lyckades även hitta en vårjacka och lite påskpresenter till systerbarnen <3
 
Visst blir det lite extra roligt att träna om man har något man känner sig snygg och bekväm i? Sen kan jag väl känna att man ska kunna träna i vad man vill så länge man själv känner sig bekväm. Märke eller inte. :)
Känns dock som att jag just nu köper mer träningskläder än vanliga kläder, men så kan det va ibland.. Hihi!

Morgonstund...

Kategori: Life of Mixxen

 
Uppe tidigt idag med, sedär! ;)
Hade morgonfodringen och när den var klar så drog jag till gymmet. Tog en PW på bandet och sen var det Easyline! Tycker det är avslappnade att promenera med musik i öronen och att passar utmärkt att göra på löpbandet nu när det är så himla kallt ute och jag fryser ganska lätt... 
 
Sen så körde jag mormor till VC och fixade lunch innan det var dags för Operation Städa hemma!
Jag hann en bit innan jag behövde ge mig iväg! :) Senare ikväll är det dags att träna Mickan, jag ska också vara med och köra iof.. Så blir träning för oss båda ^^ Lite tabata-intervaller är det tänkt nere i Easylinesalen. Tycker det är bra träning för att den är effektiv och man får snabbt upp pulsen.
Sen så får man in både styrkedelen och konditionsdelen då vi kör Easyline vilket jag tycker är ännu bättre! För visst är det bra med pulshöjande för att få fart på förbränningen, men styrkan tajtar till kroppen och bygger muskler. Muskler i sin tur ser också till att öka förbränningen och sen så tycker jag personligen att det är snyggt med lite definition på kroppen :)