Fitnessmixxen

Anything is possible!

Fredag!

Kategori: Life of Mixxen

Body Combat i onsdags var superkul! Det ska jag köra fler gånger! ^^ Elin var ju jätteduktig som instruktör också och det gör ju mkt för ett pass. Speciellt för mig som har svårt med koordinationen ;-)

Nu har jag vart i skolan och skrivit prov. Så väntar på bussen och hoppas hinna med den som går samtidigt som denna kommer in... Annars är de TAJT för mig att komma till jobbet i tid.

Vilar från träningen idag. Skönt det. Finns ingen tid för de heller.. Imorn är det nya tag, kanske springa lite? Måste ju försöka få in tekniken :P

Mmm.... Massage!

Kategori: Life of Mixxen

Det var så skönt med massage idag! 
Var mer avslappnad än jag trodde jag skulle vara. Skönt det. För då kunde jag ligga stilla när Anna tryckte knutar på mig. Oh the pain x) Tog inte alla idag dock.. Kanske tur! Är ganska mör nu, men ändå mjuk och go :)
Nacken slutade göra ont efter massagen med, så hoppas det kan hålla sig så i några dagar i alla fall. Skulle vara så skönt :)
 
Imorgon är det prova på pass för Body Combat. Ska bli kul att testa! ^^ 

Tentaplugg!

Kategori: Life of Mixxen

Proteinkvarg (caramell) med musli :)
 
Sitter och pluggar. Eller just nu tog jag en paus men snart dags att återgå ;)
 
Tränat mage och kondition idag :) Härligt ^^
Ikväll ska jag iväg till Anna och få massage, ska bli skönt. Känns som att det var en bra dag att lägga det på för jag har skit ont och är jättestel och har suttit framför datorn mer eller mindre hela dagen.