Fitnessmixxen

Anything is possible!

Monday!

Kategori: Life of Mixxen

Gammal bild på gott mellis.
 
När klockan ringde 05.30 ville helst av allt ligga kvar i sängen och mysa med älsklingen. Tryckte på snooze-knappen. Sen när klockan ringde igen kändes det helt okej att kliva upp trots allt. Hade hunnit vakna till och kände mig redo för dagen. Så iväg till gymmet. Tidigt spinning - 1 timme riktigt svettigt pass. Måste säga att det kändes som tiden nästan flög fram. Inte hela tiden men i det stora hela. Sånt gillas!
Sen fick det bli en låång dusch innan det var dags att ta tag i dagens bestyr. 
 
Easylinepass, härlig skara som körde på denna morgon! Därefter skulle det hållas en föreläsning för 60+, så hjälpte till att fixa mackor dit och sen satte jag mig längst bak och lyssnade lite jag med ;) 
Intressant och givande föreläsning. Både tränings- och kostmässigt. 
Proteinets vikt och hur träning påverkar kroppen på ett positivt sätt genom hela livet, och mycket mer. 
 

Härlig helg :)

Kategori: Life of Mixxen

 
I fredags blev inte så mkt gjort på kvällen, kom hem efter åtta, sen så bakade vi proteinfyllda honung/vaniljscones och såg på Enders Game. Den var helt klart sevärd och någon jag lätt kommer kunna se igen! :) Såg inte klart hela dock för jag var aningen trött ;) På lördagen klev Tobias upp vid åtta, men det fanns inte en chans att jag skulle kliva upp då! Tänkte att jag kunde sova till iaf halv tio.. Tjii fick jag som vaknade halv tolv. Eller klev ganska motvilligt upp halv tolv. Släpade mig till soffan och halvsov mot Tobias. 
 
Var inte jätteroligt väder ute heller, så inget dåligt samvete för att hålla sig inne där inte ;) Gick över till Siw och Dan för lunch, alltid lika trevligt :) Sen tillbaka till soffläge. Kändes mig tröttare igår än när vi kom hem från Malaysia. Helt galet. Så träning var inte ens att tänka på, hade aldrig gått!! Var inte människa förrän på kvällen. 
 
Städade hos Theo och klippte hans klor, så nu är det rent och fint :) Sen så kokades det kondenserad mjölk för fulla muggar ;) Ska se vad det blir av den sen bara :) Myskillen bakade även kladdkaka och köpte glass som vi myste med framför sista biten på Enders Game. Sen så bokade han bord på Kurorten så dit åkte vi och åt middag. Jättetrevlig personal, mysig restaurang, bra mat och stilig kille ;) Helt perfekt! Vi tog citronomelette med räkor som förrätt och sedan vildsvin med rotsaksstomp och viltsky. Stackars Tobias var inte beredd på ben i köttet men kotlett är kotlett liksom ;) Hihi... Svängde in hos Simon på vägen hem och "partajade" lite med gänget innan det var dags att sova! 
 
Idag fick jag pannkaksfrukost, söndagslyx kallas det! :D
Sen så har vi bara tvättat, tömt förråd och rensat bland gamla bilder. Tog en fika och drog iväg till gymmet. Tobias invigde sina nya shorts, så stiligt matchad så! ;) Jag körde spinning, kände att axlar gott kunde vila en dag extra och det var skönt att bara rensa ur kroppen lite. Hade ett härligt gäng som körde Easyline ikväll, grymt jobbat! 
Snart är det hem och fixa kvällsmat - knäckepizza. 
 
Väldigt lycklig över att ha en så fin kille. Även fast han tycker om att retas med mig och jag inte kan bli arg på honom ;) Som i onsdags när han retades med mig fast jag var supertrött så det hela slutade med att jag grät och skrattade i omgångar. Helt galet, jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta så det blev en kombo och Tobias visste väl inte vart han skulle ta vägen ;) Fast en ganska uppskattad egenskap ändå, han vet hur han ska få mig glad igen. Det känns det helt fantastiskt att han är min <3

Är man stark måste man vara snäll :)

Kategori: Life of Mixxen

 
 
Precis på samma sätt som det lätt uppmärksammas "otrevlighet" på gymmet och att folk kan känna sig dömda eller att de "är i vägen" så behöver även de positiva sakerna lyftas fram ibland. Bara för att visa att det faktiskt finns snälla, hjälpsamma och trevliga människor som tränar också! Som om vi inte redan visste detta ;) 
 
Två lite yngre killar står och gör bicepcurls på ett lite mindre bra sätt, så jag tänker att jag bör visa dem hur de ska göra, men innan jag hinner ta och hjälpa dem så har en annan kille på gymmet avbrytit sina repetitioner och traskat dit. Sen så tar han sig tid att på ett lugnt och metodiskt sätt förklara hur dem ska göra, till och med varför. Det tyckte jag var mycket bra gjort! 
Kul att se en "av de mer tränade killarna" avbryta sin egen träning för att ta sig tid och hjälpa någon annan ny medlem. Ett bevis på att alla inte alls tycker att "dem är bäst i världen och alla andra är i vägen" och att nya eller osäkra medlemmar också får plats att utvecklas och lära sig. Så även en målinriktad, vältränad eller erfaren person kan också visa ödmjukhet och ta sig tid att hjälpa till.. Just sayin' :)
 

För min egen del tränade jag redan vid 06.00 idag. Då var det tomt på folk. Körde med pulsklockan på mig. Började med spinning som uppvärmning, kändes att det blivit lite mer kondition denna veckan för det var ganska trötta ben som trampade runt.. Sen fortsatte jag min träning med mage och lite armar. Axlarna är fortfarande inte bra och det kändes ganska fort att det inte var något läge för större kraftansträningar. Så fick lägga mer fokus på  magen och lite "rehab-övningar", men det var inte heller fel ;) Sen en stund i solariumet för att mjuka upp nacken, få lite färg och bara för att det är skönt ibland :) Fredagsgänget var på gymmet och käkade frulle, massa räkmackor och trevligt folk som vanligt :D Fick alltså bästa starten på dagen ;)
Två timmar kvar innan det är dags att lämna gymmet för denna dag. Får se vad kvällen för med sig, men lär inte bli många knop gjorda! Haha..