Fitnessmixxen

Anything is possible!

Fredag

Kategori: Life of Mixxen

 
Idag är det fredag. Klev upp tidigt för att möta Moa en sväng innan dagens måsten skulle tas tag i ;) 
Ibland är vi nog ganska hårda mot varandra, och kanske lite för ocensurerade, men samtidigt så är det med välmening och för att man vill den andres bästa. Vilket jag tycker är en bra egenskap i en vänskap. Om det är på samma nivå. 
 
Jag kämpar på mot mitt mål och Moa mot sitt. Båda börjar se slutet. Även om mitt slut inte är helt definitivt iom att jag ska fortsätta sträva framåt mot andra mål efter detta. Men slutet på fas ett. Sen är bara frågan hur jag ska göra sen? Hur jag ska ta mig dit jag vill på ett realistiskt sätt. 
Det är kul att ha människor runt som stöttar och peppar, vägen och arbetet känns ganska mycket lättare då :)
 
I eftermiddag blir det ett ryggpass med älsklingen! Nu ska det skrivas papper och skickas iväg, samt lite annat.. Spännande :)
 

Kikärtsmos & tonfisk

Kategori: Life of Mixxen, Recept

 
Jag har två luncher att välja mellan. Dagens lunch bestod av kikärtor, gröna ärtor, spenat, sallad, gurka och tonfisk. Gårdagens var samma och då valde jag att mixa ärtor, kikärtor och spenaten med kryddor. Enkelt men väldigt gott :-) Igår var det kallt, men idag testade jag att värma moset, inte fel det heller. 
 
 
Den andra lunchen är kyckling, rödbetor, potatis och morötter. Där brukar jag köra rotsakerna i ugnen. Kycklingen också i och för sig. Mycket gott. Jag som avskytt rödbetor börjar faktiskt tycka om dem. Lukten däremot, den funkar inte. Mår illa av lukten :P Skulle säkert vara gott att riva morötter och rödbetor också, men ibland är det inte fel med varm mat. 
 
 

2014-10-30

Kategori: Life of Mixxen

Bild som syster tog i veckan :)
 
Det blev en längre paus än väntat. Jag vill skriva, men jag vet inte vad jag ska skriva. Eller så tar motivationen slut innan jag fått ner det jag vill. Kanske blir det så ibland. Allt eller inget. Foton är mer min grej och instagram används därför flitigt. 
 
Just nu är det höst. Just idag fyller Scott 2 år. Helt otroligt att han redan är 2 år och att han växt så himla mycket. Går, springer och pratar en del. Charmtroll är han också, fast det är Polly med. Så fulla med kärlek och värme. Båda firades i lördags med hela familjen samlad, supermysigt. 
 
Idag är det vila från träningen. Blev en morgonpromenad dock, aningen kallt idag. Bara att klä på sig och få det gjort ;) Kom hem lagom till att jag skulle få magvärk igen. Mindre kul. 
Jag har 16 dagar kvar av 61 och det känns ganska otroligt att det gått så fort, och att det inte är långt kvar. Är supernöjd med kosten och att det händer saker, samtidigt är jag sporrad på att det ska fortsätta framåt och hända mer. Kul med framsteg och det är roligt att känna att det händer saker. Att jag tycker det är jättekul att lyfta vikter i gymmet och försöka bli starkare och starkare och inte bara springa bort allt med överdriven konditionsträning. Mycket lärt men mycket kvar att lära, aldrig klar med andra ord ;) Det är det som är kul, att man hela tiden kan sträva framåt. Nackdelen är att axlar och nacke inte vill hänga med på samma spår. Dem blir starkare, men inte mindre onda. Fast vem vet, en dag kanske det blir så?
Bara hänga i med avslappning och rehab-övningar. Många bäckar små :)