Fitnessmixxen

Anything is possible!

G Tower

Kategori: Life of Mixxen

Lämnat Lankawi nu. Haft det bra där, men vi har haft en del strul med boenden jag och Tobias, tur så löste sig allt till det bästa. Damn Tobias Strand som stackars ekonomi-nissen uttryckte det ;) hihi

Solat, badat, kollat på vattenfall, fisk spa, massage och lite shopping mm har hunnits med. Blev en lugn och skön julafton också, helt underbart :)

Igårkväll landade vi dock i Kuala Lumpur igen och nu bor vi på GTower. Vilket också innebär ett grymt gym som vi besökte imorses! Finally :D 

Resten av dagen har spenderats i köpcentrum. Hittade lite smått&gott. Söker fortfarande en del julklappar! Inte helt lätt minsann!

Nu chillar vi vid takpoolen och sen så får vi se vad som sker. Kika på Twin towers skulle jag tro iaf :)

BWRAF

Kategori: Life of Mixxen

Idag är vi klara med kursen. Ca två timmar tidigt, vilket var lite oväntat och speciellt med tanke på att vi förlorade två timmar första dagen när jag var tvungen att ha ett utlåtande från läkaren för att få dyka! Deano verkar väldigt nöjd med oss, säger att allt bara flyter på hur bra som helst :) fått snyggaste bonna-brännan! ;)

Igår gjorde vi första dyken. Så coolt! Första dyket såg vi Green turtles som va större än oss! Häftigt!! Deano hade med sig vår kamera ner och fotade/filmade en hel del :) 

Idag ska vi göra två dyk fast denna gången från båt :D 

Allt är hur bra som helst ^^ imorn flyger vi till KL igen och sen i övermorgon till Lankawi för lite strand & sol :) 

Semester!

Kategori: Life of Mixxen

Chillar i baren på Mabul just nu. En liten ö precis vid Borneo! Tar ca 40 min at traska runt ön ;) 

Igår
Traskade vi runt i Kuala Lumpur och imorses tog vi flyget till Tauwau och sen båt till Mabul. Så mycket intryck! 
Igår gick vi en guidad tur och fick prova massa mat. Bland annat kaya, Jack fruit, durian (illaluktande frukt) och nudel/riswok från en sidogata mitt i kualas gamla stad ;) 
Fick även en blessing av en indisk munk. Väldigt bra dag med andra ord!

Faktiskt fotat flitigt med systemkameran.. Så får bli ett bildregn sen när vi är hemma igen ;) 

Idag har vi snorklat och såg bland annat sköldpaddor :D imorgon börjar vi med dykkursen, så blir teori hela dagen skulle jag tro! Mycket att tänka på och lära sig ;) Ska bli superkul!