Fitnessmixxen

Anything is possible!

Valborg

Kategori: Träning/HälsaIdag är det Valborg och jobb står på schemat för i stort sett hela dagen. Inte för att det gör mig något, ikväll kommer ju Tobias hem! ;) Skönt :) 

Tog mig en vilodag från gymmet idag. Kände att kroppen behövde det då den är bra än överallt, och ryggen värker lite mer idag. Så blev en god frukost och mys med Theo istället. Inte så tokigt det heller ;) Måste lyssna på kroppen för att få ut något av träningen och då är vila också en del av processen. 

Ha en toppen dag!

Frozen yoghurt på mitt sätt :)

Kategori: Recept

 
Nu börjar glass säsongen och överallt ploppar det upp mjukglass, slush, frozen yoghurt & GB glace. 
Så varför inte göra en egen, lite nyttigare och proteinrikare variant? Med Fairings proteinpudding blev det riktigt bra. 
 
Igår fick det bli en variant på frozen yoghurt. Något som jag tycker är supergott! 
Denna var helt klart värd lite tålamod och planering. Den tar ingen direkt tid att göra, men man måste vänta lite för att den ska få rätt konsistens och tja, bli frozen..
 
1 port: 
20g Fairing proteinpudding choklad
110g Laktosfri filmjölk 3%
 
Blanda ihop det till en röra i en skål, sen lägger du upp det i serveringsskålen.
Jag lät den stå i kylen i ca 3 timmar för jag var iväg på ärenden.. Men 1-2 räcker gott och väl. Efter det så ska den in i frysen en liten stund. Hade min inne i 10 minuter, då blev den precis lagom enligt mig. Sen kan man ha den inne längre om man vill ha en mer fryst variant så klart. 
 
Sen toppade jag härligheten med nötter, gojibär & mullbär. 

Legs!

Kategori: Träning/Hälsa

 
Idag var det full rulle på tisdagspasset.
Trots att klockan var tidig för de allra flesta så rann svetten och musklerna fick sitt även denna morgon. Jätteroligt gäng att köra med, bra stämning och man kan pusha dem att göra det där lilla extra. Bra energipåfyllning för resten av dagen! :) Passade perfekt med en iskall bcaa+ cherry efteråt. 
 
Till frukost var det som vanligt proteingröt, dock så glömde jag filmjölken hemma och spillde ut en del av gröten, kunde rädda upp situationen med ägg, så lyckad frukost ändå. Guld. 
Strax innan lunch blev det ett benpass och sen en tur på stan med mormor. Hon behövde fotograferas för sitt nya id-kort & sen ville hon ta en tripp över torget och kika lite affärer.. Krut i henne idag minsann! Världens bästa mormor <3
 
När jag kom hem fick jag en smärre energidipp och ville mest lägga mig och sova en stund. Fast det gjorde jag inte. Hoppade in i duschen & dog lite i soffan innan det var dags att fixa lunch... Som jag seriöst övervägde att strunta i, men jag tog mig i kragen och stekte nötfärs som jag åt med couscous & sallad. Sen kändes det aningen bättre. Nu mumsar jag på en Health bar. Bara äter och äter ;) 
 
 
Ikväll väntar en promenad och efter det en liten twist på frozen yoghurt utan socker och med massa protein! Hoppas att det blir så gott som jag tror det kan bli :) Kanske någon form av kvällsmat med såklart.. Eller kanske, det ska det givetvis. Måste ladda upp för morgondagens bröstpass med Ulle ;) 
 
Dagens benpass bestod av en hel hög med benböj, sumosquat, kronmark, liggande lårcurl, benspark, benpress, kickbacks och vadpress. Känns att dem fått jobba och fast jag inte får gå under 90 grader (knappt det) så fick jag bra tryck. Nu gäller det bara att hänga i tills nästa möte med sjukis och hoppas på fler framsteg.