Fitnessmixxen

Anything is possible!

Skyltsöndag

Kategori: Träning/Hälsa


Tänkte passa på att påminna er om att ni får 10% rabatt på Kolozzeum med min kod :) Lovar ett längre och mer utförligt inlägg om helgen imorgon. 

Idag är jag en väldigt trött tjej. Blev sovmorgon till åtta, sen frukost & efter det ett träningspass med Tobias. Fortsatte vidare till Julbord och nu har vi slängt oss i soffan där vi spanar in Inte OK medan tvätten ska bli klar... 

Ha en bra söndag! 

Leverans

Kategori: Träning/Hälsa

 
Här ser ni innehållet på paketet, minus två t-shirtar. En röd och en svart rage. 
 
High protein pancake - innehåller 33g protein per portion. Denna är med vaniljsmak, och i helgen släpps det en julversion med kanel/kardemummasmak. Man vispar ihop pulvret med vatten och steker till pannkakor. En portion blir 2-3 pannkakor och innehåller 189kcal. 
BCAA+ - Denna gång i smaken wild berry. Aminosyror som är perfekt att ta innan och/eller efter passet, brukar dricka mina under passet dock. Ökar koncentrationen och ger musklerna bättre återhämtning och främjar kroppens immunförsvar. 
Rage x2 - En pwo som ska öka din prestationsförmåga. Detta är en utvecklad version av KCG med ännu fler versamma ämnen för att du ska få ut så mycket som möjligt av din träning. Beställde smaken fantasyfruit som är liknande tropiska frukter. Man tar två skopor i minst 3dl vatten 30-45min innan träning. 
Rage extreme - Detta är också en pwo men med lite andra verksamma ämnen än Rage x2. Den här innehåller till exempel teobromin som är närbesläktat med koffein och är det ämne som gör att man kan känna sig glad efter att ha ätit choklad. Tanken med Rage Extreme är att man ska känna sig på topp fysiskt och psykiskt även vid de tuffaste passen. Denna är i smaken wild berry.
Amino Rush - Wild berry (haha, återkommande tema på smaken). Aminosyror för att stimulera muskeluppbyggnad och återhämtning. Innehåller även Arginin som bland annat ökar utsöndringen av tillväxthormon. Fungerar utmärkt att ta om man är vegan/vegetarian eller allergisk mot mjölkprotein. 
Kre-alkalyn - En kreatinprodukt med lite andra egenskaper än vanligt monohydrat. Du får till exempel en större effekt trots lägre dos och man slipper att binda vätska. Att det inte binder vätska betyder att du inte heller går upp i onödig vätksevikt som man gör när man tar monohydrat.
ZMA - Magnesium, zink och B6. Detta tar jag varje kväll innan läggdags, guld! Minskar trötthet/utmattning. Det främjar en normal proteinsyntes, omsättning av makronäringsämnen och att immunförsvaret ska fungera optimalt.
Gourme bar -  Proteinbar med chokladöverdrag och kolakristyr. 
Health bar - Hälsobar med fibrer, omega-3 och med havregryn som största kolhydratskälla. Smakar blåbär/vanilj.
Recovery bar - Proteinbar med kokossmak. Finns också choklad och päron/vanilj. Innehåller mer protein än kolhydrater samt MCT-olja.
 
Smakutlåtande av produkterna kommer allteftersom ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

15 dagar kvar!

Kategori: Träning/Hälsa

 
Om femton dagar drar vi från Sverige till varmare breddgrader. Längtar. Jag är inte en vintermänniska, tycker det är supermysigt och fint, men jag avskyr att frysa. Kan vara bland de värsta jag vet.. När man är sådär genomkall så man skakar från insidan. Igår var en sån dag, usch och fy! Så värme och sol tas tacksamt emot!
 
Fast några dagar kvar, så får passa på att träna nu medan man kan, sen blir det nog inte mycket alls av den varianten när vi är iväg. Idag stod ben på schemat och Anna skulle göra sällskap. Så bestämde mig för att jag skulle äta frukost innan passet, något jag sällan gör på morgonen. Tror det var ett bra beslut dock. 
Så upp och hoppa för att koka gröt.
Dagens gröt innehöll:
15g havregryn
20g havrekli
15g rågflingor 
20g vaniljprotein (detta)
3dl vatten
Allt kokades ihop till önskad konsistens och toppades med filmjölk. 
 
Tycker det kan vara bra att träna ben tillsammans med någon för extra push, och som idag när jag behövde lite hjälp med att lyfta stången över huvudet till mina "bänk-böj" ;) 
Anna som påstod att benen var hennes svagaste muskelgrupp hängde med bra, och överlevde på utfallssteg och passet i helhet, tummen upp :) Tror med största sannolikhet att båda kommer känna av de imorgon och i övermorgon ;) Tog mig en BCAA+ och promenerade ur benen lite efteråt med vovven, man får passa på när det inte regnar :) Sen hem för mellanmål som blev min vaniljostkaka igen. Mums! 
 
Fastnade framför datorn efter duschen. Försökt få ordning på både den och min iphone. Gick sådär, men jag tror jag fick koll på läget till slut. ;) Har hämtat ut paket från Fairing, så jag är nyfiken och vill smaka på allt helst med en gång... Får lugna mig litegranna dock ;) Blir provsmakning av Rage x2 sen på gymmet iaf, så får jag höra vad grabbarna tycker om den också :)