Fitnessmixxen

Anything is possible!

Tänkte väl det ja! ;)

Kategori: Life of Mixxen

 
Idag kom träningsvärken jag saknade igår! Härligt, började nästan bli lite orolig där ;) 
Nee, men skönt med träningsvärk ibland, så det känns att man gjort något. Var ett roligt men jobbigt pass Military i torsdags! Igår blev det en timmes spinning och armar, så idag får det bli vila. Har en hel del att fixa med så träna skulle bli stressigt, och det ska jag inte göra, så då får det bli vila helt enkelt. 
 
På måndag börjar skolan. Taggad !! Verkar vara en superrolig (intressant) kurs vi ska läsa nu. Har läst ut två böcker redan, dessa om internethandel. Ganska brutalt. Så har väl ca 6-8 böcker kvar om andra teman. Ätstörningar, självskador, depression osv. 
 
Mycket att ordna och fixa med, massa roliga saker dock! Några mindre kul, men sånt är det. 
Måste lämna in min pulsklocka som inte vill fungera.. Eller klockan fungerar men inte pulsbandet trots diverse olika inställningar, batteribyten, och annat pill.. Bu.. 
 
Igår kom Tobias hem från Holland, dagens bästa! :D
Åkte upp till mormor efter jobbet och lagade lite mat till henne, sen så fixade Tobias tonfiskröra till oss. Nomnom!
Blev fredagsmys framför tvn hela kvällen, precis perfekt :)

Snart är det dags för skola igen!

Kategori: Life of Mixxen

 
Igår tänkte jag gå upp tidigt och träna, men det blev inte så. Fick ändå till ett pass Activio och lite styrka på kvällen. Superkul med Activio tycker jag! Man ser vart man ligger och man kan lära sig känna hur det känns i kroppen när man ligger på olika delar av pulszonerna, något som hjälpte mig imorses när jag körde spinning på egen hand. 
 
För idag kom jag upp i tid och begav mig till gymmet. 30 min spinning och sen ett styrkepass på det. 
Lyckades även låsa ute mig när jag skulle duscha innan jobbet. Suck! Tur att det löste sig det med. 
Precis läst ut första boken av två som vi ska ha läst tills på måndag. 14 år till salu har läst den förut, men denna gången kändes den lite råare, kanske var lite mer mottaglig nu? Bra och läsvärd iaf. Ska ge mig på nummer två strax som är en efterföljare och heter Skamfläck, den har jag inte läst tidigare men kan tänka mig att även det kommer vara bra! 
 
Är förövrigt glad för att jag tog mig till gymmet imorses, nu känns det som att det inte hade kunnat bli av annars. Älskar känslan av att man har något tungt som hänger runt nacken och gör ont. Typ som att ha ett såntdär nackstöd man kan ha i bilen fast den är fylld med sand eller sten. Urk.
Har en del att fixa med idag så det är bara att bita ihop. Kanske skulle se till att få bokat en massagetid trots allt? Mkt prat och lite verkstad gällande detta känner jag... ;)
 
Snart blir det en tripp bort till bästa mormor <3

Life is good :)

Kategori: Life of Mixxen


 
 
En fartfylld men härlig helg har det vart! 
På fredagen bjöd Annie och Philip oss på rispannkakor och sen bärpaj! Nomnom ^^ Jättekul att prova på en maträtt man aldrig ätit innan! :D Kan tänka mig att den kommer dyka upp hemma sen också ;)
Hade en väldigt trevlig och mysig kväll ^^
 
Lördagen var det städa och rensa för hela slanten! Såå mkt kläder jag har slängt ut nu!! Puh!
Först lunchade vi hos mormor och sen blev det även fika hos Tobias föräldrar :)
Fått en massa gjort dock! ^^ Bytt ut möbler, flyttat grejer, slängt grejer, rensat och hållt på! :) 
Måste säga att det faktiskt är skitkul! I torsdags när jag slängde ut en garderob för mycket fullt med kläder över hela sängen trodde jag det aldrig skulle bli färdigt!! Tur att Tobbe är mkt mer positivt lagd, så det gick ta mig tusan att få undan alltihopa! :D
 
Kvällen igår avslutades med kycklingwok och rödvin framför tvn. Mys!
Dagen idag startade med att vi stekte proteinplättar, nya helgrutinen! ;) Vi börjar bli riktigt grymma på det här med pannkakor faktiskt! Helt otroligt :D
 
Ikväll ska det lagas flygande jakob och bara slappas!