Fitnessmixxen

Anything is possible!

När solen värmer din kind.

Kategori: Life of Mixxen

 
20 grader vid 06 imorses, lyxigt värre! 
Ändå stack jag bort till gymmet och gick min morgonpromenad inne på löpbandet. Fast jag föredrar det på det viset, så ett aktivt val från mig ;-) Samlade på mig några kilometer innan dusch och frukost. 
 
Sen iväg till mormor, jag och syster  hade bestämt att vi skulle till Skövde med henne! Mormor var inte lika entusiastisk först, men sen så gav hon med sig och vi fick en toppendag! Det var längesen vi åkte iväg med henne såhär och längesen alla tre spenderade dagen tillsammans. Massa mys <3 Hittade en så fin klänning till henne som hon ska ha på systers bröllop. :-) Sen var hon smakråd när jag och Mickan provade kläder. Bara lite partisk ;-) Mormor har alltid varit och är otroligt bra på att ge komplimanger och uppmuntra oss. Man känner sig verkligen älskad och sedd av henne, allra käraste mormor <3 
 
Jag hittade en väldigt fin topp men fanns bara en xs och det var ett hål i den. Bu... Medium hade inte passat. Suck. Min fina storasyster hittade dock en jättefin vit klänning. Flickig, somrig och superfin :-) Som Mickan! (fjäsk??) Haha, denna vackra kvinna som hon även kallas ;-)
 
 
Blev en mysig uteserveringslunch också. Sallad till mig och Mickan och pizza till mormor. Finemang, plocksallad är verkligen så bra. Oftast. Alpinas är väldigt bra iaf. Och mättande. Fortfarande mätt. 
 
Inatt kommer min älskling hem, äntligen :D hihi

Stå på händer!

Kategori: Life of Mixxen

 
Det kan vara så att jag någongång kan lära mig att få till en axelpress. Kanske. Känns lite mindre omöjligt nu, när jag iaf kommer upp och kan stå på händer utan att slå ihjäl mig. Jag har vart lite skeptisk till att fixa detta, men samtidigt velat prova. Jag har (hej undantflykt/ursäkt??) problem med nacke och axlar och är lite rädd för att axlarna inte ska orka och jag ska landa på huvudet eller nått... Men men, sakta men säkert framåt så ska det nog gå. Ner kommer man ju alltid, ska bara orka hålla emot och kunna pressa uppåt med. 
 
Så där har vi något att jobba med! :D 

Enkelt kan va gott.

Kategori: Life of Mixxen

 
Bilden är på kvällsmaten tidigare i veckan. Eller en del av den. För allt fick inte plats på bilden, och vad gör man inte för en bra bild ;-) Bara jag som är en "kvällsätare"? Hur som. Detta var snabbt, enkelt men väldigt gott! 
 
Det är sugarsnaps. Kalla, orkade inte förvälla dem. Sen keso i en skål, toppat med granola, walden farms kolasås och lite flingsalt. Supergott! Kolasåsen är ganska söt så tyckte att det passade fint med lite salt till det. 
Tips från coachen ;-) Haha, som jag kan kalla mig med rätta nu efter tre år på hälsocoach-linjen ;-) Finemang!