Fitnessmixxen

Anything is possible!

Tänk....

Kategori: Allmänt

Tänk, nu har ännu
en vecka av mitt liv passerat. Till vilken nytta? Vad är meningen med livet lix? Jobba och slita, eller leva livet och bara ha kul? Eller kanske är det både och? Vad vet jag. Inget.

Sitter och lyssnar och lyssnar på Winnerbäck. Tror att feber försöker bränna ut mina ögon. Fast jag hade ju faktiskt bara 34-35 grader förut när Frallan kollade.. Han använde IR grejen på kökstermometern, men iaf ! Haha.. Gått med i facket nu med, kan vara bra kände jag..

Hatar att vara sjuk och opepp. Deppig typ. Skulle vara så typiskt om jag fick ett fult ärr på handleden efter att jag brände mig på brödplåten med. Suck. Är rött och gult just nu. Hoppas det bleknar. Köpte en tröja idag, igen. Börjar fundera på varför jag köper så mycket kläder nu för tiden? Det är inte nyttigt.

Har laddat upp massa bilder på bdb nu med. Gamla bilder.. Haha, tänk vad jag ändrat mig, och tänk hur illa det var innan ! Shit eller. Tur att jag inte har så många kort från den tiden. Bara typ efter att jag är 15 kanske? Är ju hyfsat bättre iaf. Undra hur jag ser ut nu egentligen? Alltså vad jag kommer tänka om det, om typ hundra år. Hm..

Nee, undra om det blir någon mer mat idag än den på jobbet. Crille sa att han började bli hungrig och sen fastnade han i mitt DS igen. Nåväl, nu är det hans tur att ta tag i det ! Hahaha, hoppas kan man !

Sanning.
Fan, jävla skit. Varför just du av alla? En av de bästa ju... Tummen NER på den.

Over and Out!

Party!

Kategori: Allmänt

I lördags så
åkte jag in till Skövde för att träffa Josse. Vi gick till O'learys och tog några drinkar och lite mat, mumma ! Var toppen. Sen så drog vi vidare till Husaren, där jag tänkte att en Long Island inte skulle sitta fel.. Hm.. Den var inte riktigt som jag kom ihåg den, men de dög iaf. Träffade massa roliga. Hade sjukt kul helt enkelt !

Sen igår sov jag lite längre, efter det blev det bakispizza och stallet. Årsmöte i Us så då var man Vice då.. Blir nog bra. Känns toppen att Malin är ordförande ! Inte för att det är svårt att toppa den som var innan, men a, Malin kmr bli great! Hoppade lite igår med ! Och Annie fick rida på en skitsnygg häst, det var verkligen roligt att kolla på !! Tummen upp!

Sen hem och göra mig i ordning för att åka till Skövde på personalfest.. Vet inte vad jag ska säga riktigt. Haha.. Hade sjukt kul, även fast bowling inte är min grej allstå. Hahaha :P Kan vart så att det blev lite väl mkt att dricka, men men man lever bara en gång. Så idag var denna pinglan inte så party får jag lov att säga! Men efter ett besök hos mormor och morfar blev det bättre. Sen så klippte Crille sig idag med, det är helt sjukt vilken förändring det blir. Han skulle lika gärna vara en annan människa. Nee, men snyggt blev de iaf !

Tror minnet från igår sviker lite med faktiskt.. Men men, shit happens. Stor TUMMEN UPP för alla på jobbet iaf och tack för igår ! Även om jag kanske fick en liten downhilldipp där ett tag. Jag skyller på ölen jag ! ;) Tack iaf.

Sanning.
Ska på valpkurs med Saga idag = INTRESSANT!

Over and Out !

(L)

Kategori: Allmänt

Gick jättebra att
jobba igår. Det var Jag, Josse, Angelica, Malin, Sanna och Arlene som hade serveringen. Thomas med så klart.. Flöt på bra tkr jag ! Slutade vid halv tolv. Låter som personalfest inom de närmaste med. Tummen upp.

Ska åka in till Skövde nu. Mia fyller år. Sen ska jag jobba. Bara två kvällar kvar till ledigheten!

Sanning.
ILY!

Over and Out !