Fitnessmixxen

Anything is possible!

Amino Rush!

Kategori: Träning/Hälsa

 
De flesta som tränar regelbundet och är lite mer insatta i "träningsvärlden" vet vikten av protein för muskeluppbyggnad och säkert att aminosyror är en väldigt bra källa till dessa muskelgynnande byggstenar! Fairings Amino Rush består av fria, essentiella aminosyror som främjar muskeluppbyggnad och återhämtning maximalt genom ett extremt snabbt upptag i kroppen. Den hjälper till både under och efter träningspasset för att ge kroppen bästa förutsättningarna. 
 
Att aminosyrorna är i fri form gör att de på ett effektivt sätt transporteras ut direkt till de arbetande musklerna. BCAA utgör tre fjärdedelar av aminosyrorna. L-leucin har majoriteten och den är den viktigaste för muskeltillväxten och återhämtningen. Amino rush skiljer sig från andra EAA-produkter på marknaden tack vare sitt höga BCAA-innehåll. Det innehåller också Arginin som stimulerar utsöndringen av tillväxthormon och ett ökat blodflöde. Detta gör att du får ett bättre muskelpump. 
 

- Muskeluppbyggande

- Påskyndar återhämtningen

- Stimulerar hormonproduktionen

- Ökar blodflödet i musklerna

 
Man blandar 1 skopa (ca 10g) med 2-3 dl vatten som man dricker 10 min innan träning samt en portion direkt efter.  Amino rush passar även dig som är vegetarian, vegan eller inte tål mjölkbaserade produkter!
 
Just nu dricker jag BCAA+ men har en burk wild berry som väntar hemma i skafferiet. Så ska ni få ett utlåtande kring vad jag tycker och upplever efter att jag druckit slut på den andra :) Tjuvsmakat har jag gjort iaf, och god är den! Finns så många smaker att välja mellan! 
Wild berry
Orange/lime
Wild cherry
Pineapple splash
 
2003JB för 10% rabatt på Kolozzeum :)

Längsta väntetiden.

Kategori: Life of Mixxen


Idag har vi lämnat San Juan Del Sur mot Laguna Apoya strax utanför Granada. Vilket paradis! Helt underbart :) 

Vi tog en sista frukost på El Gato Negro,  sjukt mkt mat och det var väldigt gott.. Inte samma extrema väntetid som föregående kväll heller... Då skulle vi besöka det bästa pizzastället enligt Tripadvisor. Stället låg mitt ute i ingenstans & man fick servera sin egen dryck. Eller det var bara att hämta ur kylen och skriva. Stället var fullt, man bokar sin pizzadeg när man ringer, inte tid & plats så vi kom typ sist dit. Vi fick dessutom vänta på pizzan i 2h 45minuter. Helt sjukt.... Som tur var så var det bästa pizzan till och med för mig som inte är pizzafrälst. 

Men nu är vi som sagt på ett nytt ställe och ska spendera några dagar här! San Juan Del Sur

Kategori: Life of Mixxen


Två nätter har passerat i San Juan Del Sur. Resan från Costa Rica till Nicaragua gick bra. Vi var lite osäkra på hur vi skulle ta oss över gränsen, men det gick smärtfritt det med. Tog en buss fram till gränsen, sen så promenerade vi över gränsen, fick göra en hälsokontroll och betala lite dollars för olika skatter, sen var vi inne & tog en taxi till staden vi är i nu. En surfarstad med mycket turister & säkert nästintill lika många matställen. Haha.. 

Inte blivit lika många bilder tagna här för tro det eller ej men mobilen ligger för det mesta kvar i huset vi bor i. Jag som är uppkopplad 24/7 mår bra av en paus jag med.. 


Första kvällen åt vi middag på en liten liten restaurang som visade sig vara någons hall... I stort sett. Gott var det, förutom bananchipsen jag aldrig mer kommer kunna äta efter att ha mått så dåligt av dem som i början av resan. 

Julafton startades med pannkaksfrukost innan vi skulle få surflektioner. Gick förvånansvärt bra. Stod upp på första försöket till och med. Chockad... ;) Surfade mest på skummet, någon lite våg fångades och några större fångade mig. Torktumlas av vågor är ingen jättehit, man vet inte upp eller ner och fastnar man i första vågen kommer ca tre-fem stycken till som spolar omkring en... Haha! Snacka om en törn för sitt ego ;)

Kvällen spenderades med en tur på stan, en sväng till kyrkan, pizza (ångestmaten) och sen pepparkakor & drinkar tillsammans med lite julklappsutdelning. Allt som allt en mycket bra julafton. 


Dagen har också spenderats på stranden. Idag fanns ingen surflycka för mig. Sämre vågor överlag visserligen så hade kanske gått åt pipsvängen oavsett. Lyckades hamna mitt i en rätt hög våg (eller vägg av vatten) som torktumlade mig helt sjukt mycket för att sedan avsluta allt med att anfall mig med min egen bräda! Nee, men fick brädan ganska dumt & hårt rakt på låret så är numera halt. Brände av ett helt gäng tårar av både smärta och frustration där i början också. Mest ilska för att jag kände mig klantig och för att jag kanske inte skulle kunna ge mig ut igen. Gav de ett försök, men ingen ide. Rackarns! 


Resten av kvällen kommer bli lugn. Vi lagar något lättare till kvällsmat och fixar lite fruktdrinkar/smoothies skulle jag tro. Lite "Mammas nya kille" på det och sen är kvällen gjord ;) Ny strand imorgon!