Fitnessmixxen

Anything is possible!

Energisk fredag!

Kategori: Life of Mixxen

Väldigt gammal bild, men den hänger fortfarande över sängen. 
 
Easylinen imorses var helt galen! Ommöblering och lite trött högtalare (?) tillsammans med fredagsgänget gav ett skrattfyllt men svettigt pass! Inte en enda muskel som glömdes bort där inte ;) Sånt gillas, kan man få en bättre start på dagen? Härligt jobbat!! :D 
Även fått in två introduktioner idag. Som också gick finemang och som framkallade en hel del skratt ;) Ena magmaskinen är minsann inte att leka med ;) Bra jobbat där med! Alltid kul med nyförvärv här på gymmet! :)
 
Idag kom dessutom strumporna! Känns jättebra att dem hann komma innan kursen, då kanske jag har en chans att slippa kramp och låsning i vaderna under morgondagen! Fick dessutom bli vila idag. Känns dumt att chansa och påfresta mina redan väldigt trötta vader, även om resten av kroppen vill träna.... Men men ;) 
 
Sen var det inte helt fel att stanna kvar lite längre i sängen imorses heller ;) Sen att jag glömde nycklarna hemma och fick vända för att hämta dem var inte lika roligt. Tur att det finns bilar ibland alltså! 
 
Fått till lite studier också. Letar artiklar till ett arbete. Ska skriva om våldtäkt bland pojkar. Stort antal mörkertal där, och med en generell uppfattning om att sånt inte drabbar killar är skammen ofta större än modet att anmäla. Tråkigt att det ska vara så i samhället när vi ändå lever på 2000-talet. 
 
Finaste killen har kommit hem från Sälen nu med, så ser fram emot en lugn och mysig fredagskväll :) Kan tänka att han kommer vara trött och sliten efter jobb & crossfit ;) Dessutom har vi morgondagens kurs att tagga till! Nu måste bara mina vader vara med på noterna. Men skam den som ger sig! Kände direkt att jag kan få äta upp det, så kanske ska lägga till att försöka duger? ;) Haha! Med tur, mycket envishet och kompressionsstrumpor kanske det går finemang? :D

Kompression

Kategori: Life of Mixxen

 
Klickat hem ett par kompressionsstrumpor från sportamore idag. Hoppas dem kommer tills imorn och att det hjälper vaderna. Lördag är det tyngdlyftarkurs och då är det bra om vaderna vill vara med ;) 
Kändes bättre idag tills jag satte mig på huk och fick kramp. Så Roine fick hjälpa mig upp, ehh... jag är bara 23, eller ?!?! Känns som det ilar i vaderna och pulserar. Mindre kul. Men Sofia var snäll och tipsade om kompressionsstrumpor, så klickade hem ett par direkt!! :) Håller tummarna för att dem kommer i tid och att det funkar!!

Aningen frustrerad...

Kategori: Life of Mixxen

Idag fick jag ett roligt samtal. En kurs där det fattades en uppgift för att jag skulle bli godkänd. Kursen gick 2012 och uppgiften hade jag gjort för längesen. Det visste jag ju. Men läraren har antagligen glömt att fylla i mitt betyg och har nu ingen aning om detta. Så jag får instruktionen att ringa honom och diskutera hur det ska lösas. 
 
Vilket jag gör och får till svar att han inte kan veta att jag var med på redovisningen. För att det fattades så många ur klassen den dagen. Okej, vi är 11 stycken och två killar fattades just den dagen. Eftersom jag har koll på vilken uppgift det var förklarar jag vad vilken produkt vi hade marknadsfört och haft föreläsning för, vad en del andra i klassen redovisat, vilken feedback jag hade fått och till och med vad jag hade för kläder. Hur ofta fungerar mitt minne såhär bra liksom?? Typ aldrig... Detta var dock inte nog med bevis. Trots att han till och med kom ihåg den redovisade produkten. Utan jag var tvungen att maila honom arbetet eller göra nytt. Och få mina klasskompisar att bekräfta att jag varit där. Man raderar aldrig något från en dator enligt denna man. Hmm... Det vet jag ju att jag gör iaf. Det var heller absolut inte hans fel. Sen poängterade han att ingen elev skulle särbehandlas utan det var samma villkor för alla och att det var väldigt viktigt att allt blev skött på rätt sätt direkt från början. 
 
Vilket jag då ifrågasatte eftersom det inte alls skötts på rätt sätt för då hade jag inte haft detta problemet från första början. Men det var som sagt absolut inte hans fel utan säkert jag som gjort något fel. Så det var bara för mig att lösa problemet. Fick bita mig i tungan där och avsluta samtalet. 
 
Låååångt bak i min inkorg fanns ett mail från Evelina med presentationen i. Vilket var en himla tur. Så det mailades iväg och sen så har flertalet klasskompisar mailat. Väntar på svar nu. Ingen prio ett här inte.....
Ett nytt arbete tänker jag då minsann inte göra. 
 
Får vänta tills imorn och se om man kan få lite besked då, det vore trevligt att veta liksom.. Snart blir det hem, äta och läsa läsa läsa för att hinna klart skolboken i tid. ;) Tur att det faktiskt är en bra och läsvärd sådan! :)