Fitnessmixxen

Anything is possible!

Flämslätt!

Kategori: Allmänt

Klockan fem bär det
av mot en helg fylld av lugn och ro. Iaf förhopnningsvis i sinnet. För det lär nog bli en del tjo och tjiim. Inte för att det är något fel med det men.. Ska bli skönt att åka iväg lite..

Just nu ligger jag i Crilles säng med datorn på magen och en tidning bredvid mig. Vem kan inte älska Mulle ?? Crille är förövrigt och hjälper Zandra med att bära kläder och dyligt till den nyinköpta lägenheten, tummen upp! Ska hem till mamma sen och packa lite saker som är bra att ha med sig sen också..

Just det ja, glömde nästan ! Beställde hårfärg från Shock igår, sweet ! Lite andra grejer med, för man var tvungen att beställa för minst 200. Så blev ett par handledsvärmare (saknar att använda de, så ska nog bli lite ändring), en vit ögonskugga och en blå eyeliner med. Rätt najs !

Måste beställa en klipptid med. Ska nog klippa snelugg. Jag har lite planer för mitt hår just nu, men sen återstår och se vad som genomförs och inte.

Måste verkligen ta tag i tatueringen med! Det har bara vart så mycket jobb och sjukdom för min del just nu. Så jag hoppas på att bli frisk fort så den kan bli av. Vore toppen ! Lika spännande varje gång !! Anna är ju verkligen sktiduktig med så !!!

Nee, nu ska jag försöka vila bort min huvudevärk, och kanske redigera någon bild. Det är alltid kul !

Denna gjorde jag lite snabbt igår (Y)
Denna gjorde jag igår när jag hade tråkigt ! (fick bli profilbild på fejjan)

Sanning.
Fortfarande inget svar, kanske lika bra att sluta hoppas?

Over and Out !

Helt såld!

Kategori: Allmänt

Jag kan inte sluta
tänka på hästen jag såg igår. Helt såld. Någonting känns helt rätt ! Så det är megajobbigt att de inte svarat på mitt mail än. Tänk om detta är den perfekta hästen för mig och så får jag inte ens en chans att ta reda på de?? GAH! Blir galen.. Någonting med honom som påminner om Mixxen, och kanske Alf.

Min älskade Alf, han som alltid fanns där. Som typ ingen gillade mer än mig. Haha kommer ihåg när jag var liten och bestämde att jag inte skulle växa mer så jag inte skulle växa ifrån honom. Mitt allt. Jag kunde göra vad som helst när han var med. Så snäll och underbar. Kanske förutom då när han rullade sig med mig på! Haha..! Han byggde upp mitt förtroende för hästar igen efter hela incidenten med Yesper, och jag fick inte ens ta farväl.
Kommer ihåg dagen då han försvann så väl. Jag visste att han var såld, eftersom jag var för stor för honom var det ju ingen idé att köpa honom. Så Hon lovade att ringa mig några dagar innan han skulle åka så jag hann säga hejdå och sånt.. Dagarna gick på sommarlovet och det var mycket att göra.. Vi bestämde oss för att åka ner och höra med henne och hälsa på honom så klart. Pappa hade tagit sin allergimedicin, och det var en jättevarm dag. Så först startade inte den ena bilen för oss. Så vi bytte bil och pappa sätter sig och backar rakt in i det enda trädet som står på den sidan trädgården. (!) Bakrutan gick sönder, så vi fick plocka glas skitlänge (och dammsuga för hundarnas skull). Så när vi äntligen var klara åker vi ner till stallet och möter Henne som säger: OJ! Just det ja. A ni är försena, han åkte för någon timme sen. HALLÅ ELLER ?! Jag var helt förstörd ! Jag fick numret dock, så vi har vart där och hälsat på en gång. Alla som vet vem han är skulle verkligen inte kännt igen honom ! Skitpigg och überglad verkligen ! En riktig motsats till innan !
Men tyvärr så försvann numret när min mobil blev snodd. SÅ TYPISKT! Så nu vet jag inte ens om han lever längre...

Mirax, han är perfekt ! När jag började rida honom så tyckte jag att han utstrålade samma värme och förståelse som Alf. Så inte så konstigt att jag föll pladask ! Trivdes som fisken med att rida och pyssla om honom ! Så en dag kommer det fram att han också ska säljas. FAN! Jag hör inte så mkt om det dock. Mamma och pappa vet att jag mer än gärna vill ha honom. Men överpriset var 50.000.. Lite för mycket för honom som han var då. Så fyller jag 16 och mina föräldrar säger till mig att gå ut. Jag ställer mig på verandan och ser hans ägare rida in på honom, jag fattar noll såklart! Sen så säger hon, Han är din. MIN!!! Fatta lyckan ! Så nu har jag världens bästaste ponny som finns, och jag är sjukt glad ! Han kommer alltid vara min, och jag älskar honom så otroligt ! Han har verkligen visat att han kan mer än man tror, bara han vill och litar på en..

Nu är jag ju 19 (snart 20 dock) så det vore kul med en stor häst också.. Så då tyckte jag att denna verkade perfekt ! Så vi får se vad som händer. Skulle vara kul att bara prova iaf, så vet man ju sen om det passar eller inte... Jag är ju ganska kräsen och misstänksam mot nya hästar om man säger så... Haha..

Mirax och jag 120 cm !
Min älskade raring !
Alf <3
Alf - Dig glömmer jag aldrig !


Sanning.
Sjuk än, suger. Lite lite lite piggare (?) Alltid något !

Over and Out !


Sjuk.

Kategori: Allmänt

Vaknar imorse, så sjukt trött men
tänker att jag är ju alltid det.. Sen går dagen i slowmotion ändå fram tills jag ska till jobbet. Går till bussen, helt ovetande om att jag inte kommer vara på jobbet mer än en halvtimme. Orsaken är någon form av magsjuka eller så. Jag hann spy innan jag kom fram till jobbet, och på jobbet. Så det var bara att vända och åka hem. Vilket suger röv. Jag behöver timmarna och är stressad som få. Sen så ville jag ju jobba. Trivs ju som fisken !

Så nu sitter jag hemma hos Crille med en filt på mig och mår uselt. Inte bra.

En god nyhet idag är iaf att jag satt i godan ro och kollade hästannonser. När jag helt plötsligt råkar på en annons med en häst som känns som tagen ur en dröm. Föll pladask ! Pratade med mamma om det och hon sa att jag skulle maila, så nu är jag jättespänd och väntar på att få ett svar !! Hoppas !!!

Haha, just det ja, frågade Thomas om jag fick ha vilken hårfärg jag ville när jag jobbade. Hans spontana reaktion var, HELST INTE ROSA! Hahah, men vi får se, vi får se !

Sanning.
Vore så skönt !

Over and Out !