Fitnessmixxen

Anything is possible!

Flämslätt!

Kategori: Allmänt

Klockan fem bär det
av mot en helg fylld av lugn och ro. Iaf förhopnningsvis i sinnet. För det lär nog bli en del tjo och tjiim. Inte för att det är något fel med det men.. Ska bli skönt att åka iväg lite..

Just nu ligger jag i Crilles säng med datorn på magen och en tidning bredvid mig. Vem kan inte älska Mulle ?? Crille är förövrigt och hjälper Zandra med att bära kläder och dyligt till den nyinköpta lägenheten, tummen upp! Ska hem till mamma sen och packa lite saker som är bra att ha med sig sen också..

Just det ja, glömde nästan ! Beställde hårfärg från Shock igår, sweet ! Lite andra grejer med, för man var tvungen att beställa för minst 200. Så blev ett par handledsvärmare (saknar att använda de, så ska nog bli lite ändring), en vit ögonskugga och en blå eyeliner med. Rätt najs !

Måste beställa en klipptid med. Ska nog klippa snelugg. Jag har lite planer för mitt hår just nu, men sen återstår och se vad som genomförs och inte.

Måste verkligen ta tag i tatueringen med! Det har bara vart så mycket jobb och sjukdom för min del just nu. Så jag hoppas på att bli frisk fort så den kan bli av. Vore toppen ! Lika spännande varje gång !! Anna är ju verkligen sktiduktig med så !!!

Nee, nu ska jag försöka vila bort min huvudevärk, och kanske redigera någon bild. Det är alltid kul !

Denna gjorde jag lite snabbt igår (Y)
Denna gjorde jag igår när jag hade tråkigt ! (fick bli profilbild på fejjan)

Sanning.
Fortfarande inget svar, kanske lika bra att sluta hoppas?

Over and Out !