Fitnessmixxen

Anything is possible!

Julbord!

Kategori: Allmänt

Ska börja jobba klockan
12 idag för att julpynta. Årets första julbord hålls ikväll ! 94 gäster. Fast jag ska vara i restaurangen och ta hand om gästerna där. Jag och Josse ska bara hjälpa till med att göra det fint i vippen för dem.

Mickan har flyttat hem till Sverige nu med. Så i onsdags firade vi hennes födelsedag. Första gången hon är hemma när hon fyller år på några år nu..

Imorn ska Mirax tävlas, av Mathilda. Det är KM-Dressyr. Ska bli kul att se, deras första tävling ihop ju ! Så idag ska han klippas så han blir riktigt fin ! Ska vara med och hjälpa till och så.. Skulle vart ledig imorn med, men det behövdes folk så klart man ställer upp ! Skönt att få ihop timmarna med.. Har vart ledig 3 dagar än så länge denna månaden. Äsch äsch. Är ledig söndag, onsdag och torsdag nu ju. Blir skönt. Ska fika med Sara på onsdag. Underbart ! Saknat henne. Resten av klassen med så klart, men hon har ju hängt med sen 6års ju <3

Stephanie flyttar hem till jul också ju ! Ska bli super !

Sanning.
Du är min vän i livet

Over and Out !

Noodle

Kategori: Allmänt

Nu har jag ätit nudlar
och kollat på film. I Love Beth Cooper. Den var bra, rolig.
Inte vart pigg alls idag, så inget gym. Skit också! Får se vad som händer imorn. Mickan, Barry och Paddy kommer ju.. För nu ska hon flytta hem till Sverige.

Sanning.
Det var trevligt.

Over and Out !

Jeans.

Kategori: Allmänt

Måste hitta jeans
som jag kan jobba i. Problemet är bara att de inte får vara tjata, men inte baggy så de hänger. Hm...
Var i Skövde igår och letade, men icke. Jag som för övrigt hatar jeans är inte förvånad ! Så nu måste jag ge mig fram till stan i detta tråkiga väder och leta. Jippie !

Ska dränka mina sorger i fika på Julius efter dock, haha. Som om jag behövde mer fika med iaf. Lolz.

Sanning.
Har tuppkam i håret idag, det var nått nytt och spännande !

Over and Out !