Fitnessmixxen

Anything is possible!

Måndag 19 september!

Kategori: Träning/Hälsa

 
Just nu händer det inte mycket på träningsfronten. Jag är fortfarande sjuk och kan inte träna. #jagärintebitter
Jag är piggare så det går iaf åt rätt håll, får se imorgon, då tänkte jag vara tillbaka på jobbet dessutom. Skönt!! Kan erkänna att jag är rätt less på soffan vid det här laget. Min höft mår inte bra av att sitta stilla så här mycket heller så nu går jag som att jag vore halvt stelopererad. Känns inget vidare. Vill inte ha tillbaka problemen med höften nu när den hållt sig så bra så länge.
 
Något som känns helt otroligt är sommarvärmen som tycks kommit tillbaka, känns som om det kommer bli en väldigt härlig, ljus och varm höst i år. Det skulle man inte tacka nej till, även om det är mysigt med varma tröjor och vantar också. 
 
Nu är målet att bli frisk och kunna träna i helgen, eller så fort som möjligt, men då ska det testas gym i Ulricehamn med Miriam medan Tobias & Gabriel kör sitt cykelrace. Ser vi fram emot! 
 
Ha en bra dag!

Fredag 16 september.

Kategori: Lic. personlig tränare, Träning/Hälsa

Blev krasslig i början på veckan och igårkväll kände jag mig lite piggare, men tji fick jag. Så nu är jag tillbaka till soffan där jag spenderat större delen av soffan. Surt. 
 
Jag vill ut i solen, på långa härliga promenader där bara ben och armar fångar sommarvärmen som dröjer sig kvar och jag vill träna. Till gymmet och kötta på, svettas och ta i. Prestera. #jagärintebitter
Skulle jobbat helgen, men fick som sagt åka hem idag och kommer bli hemma även imorn. Suck.. 
 
Läst många bloggar och sett många serier dessa dagar. Planerat lite resa och fått lite aktiviteter bokade. Dagarna tickar på och i skrivande stund är det bara 46 dagar kvar till planet lyfter mot andra sidan världen. 
Kommer bli ett äventyr minst sagt med helikoptertur, vattensafari, valskådning, simma med delfiner, dykning och en hel del andra aktiviteter. Ska bli så spännande! 
Hoppas även kunna fynda ett schysst gym eller två under resans gång.
Året som började med en uppförsbacke utan dess like verkar gjort en helomvändning och nu, nu kommer nedförsbacken. Solskenet efter regnet och jag njuter av tillvaron. 
Man får liksom passa på. 
 
Men först ska jag fokusera på att bli frisk och omge mig av positiv energi. 
Om man kikar in på Energyexpress.se kan man dessutom läsa om deras nya tillskott inom personlig träning - mig!
Känns otroligt bra att jag tog det där pirriga steget i våras och valde att läsa till personlig tränare hos PT-school med Maria Mollstedt som lärare och sen i somras få min licens. Jag vet direkt när jag vill något och känner att jag bara måste, och med en liten push i rätt riktning blev drömmen verklighet. Grymt.

Nyheter!

Kategori: Träning/Hälsa

 
Nu har det ramlat in många nyheter från Fairing det sista. Är jätteroligt att prova alla nya grejer och se vad man tycker.
 
Pure whey choklad har jag provat innan, och den är riktigt bra. 
M-46 är deras nya pwo med Berry smak
Bcaa xpand rabarber - MUMS! utan tvekan min nya favorit!!
 
Kommer komma lite utlåtande om de olika produkterna tids nog så håll utkik.