Fitnessmixxen

Anything is possible!

You raise me up.

Kategori: Allmänt

To more than I can be.
Jag kan alltid bli bättre, alltid. Sträva högre, höj ribban ! Aldrig nöjd. Men till vilken nytta då?
På torsdag så ska jag till Skövde och kanske kanske kanske händer nått superbra !

För övrigt är jag lite bitter över att jag är en flyttlådebarn. Inte för att jag kanske är just ett barn nu längre men. Jag vill slå mig ner till ro, fästa rötterna för ett tag och känna att det här, det här är hem. Inte att, ja, nu ska vi nog bo här i kanske två år eller så.. Sen byter vi... Jag är fan trött på det. Fast jag ska väl inte klaga. Har ju sett mig omkring i Tidaholm iaf, haha. Nee, men jag vet att det blir så ibland. Jag ville visserligen inte flytta ut på landet för fem öre och var gladast av alla när vi skulle flytta tillbaka till stan, men a, även om jag trivs nu så är väl inte en trädgård fel. Suck. Lika bra att bo i en flyttkartong helt enkelt. Mindre krångel och bök med packning. Haha..

Mirax
Japp ! Nu rider jag igen, och det känns så Skönt !! Underbart!

Sanning.
Hoppas, kom igen !

Over and Out !

Saga

Kategori: Allmänt

Fredag
Nu sitter jag med blött hår och Tilda vid min sida. Ska till Källarn strax. Idag är jag hundvakt för mamma och pappa är borta en sväng.. Längtar tills de kommer hem !! Haha ! Blir ett kort inlägg idag, klockan är mycket och jag måste fixa till mig lite.. Fortfarande sjukt nöjd med tatueringen btw ! Haha

                                                                        

Mirax

Cyklade upp i morse och släppte ut och sånt.. Idag ska jag börja skritta honom, jättepepp på't !

Sanning.
Äntligen kommer hon !
(Som jag längtat, Saga !)

Over and Out !

Print

Kategori: Allmänt

Japp!
Igår så var det en varm och bra dag.
Madde kom till stallet när jag skulle rida Silly, så jefla synd att han var så stel igen bara.. Efter stallet bar det av till Anna, för att gadda sig ! Både jag och Crille. Först ut var jag. Som trodde jag skulle dö av rädsla för nålen. Det blev väldigt varmt i rummet ett tag, fast sen så drog hon första linjen och jag bara, Jaha ? Oj! Det var inget illa alls ju.
Tatueringen blev skitbra, fast det är klart, Anna är ju verkligen jätteduktig (!)
Crille var inte lika spänd innan, fast han tkt nog allt att det gjorde lite ondare än vad jag gjorde.. Helt kall blev han med, och kallsvettig på benen. Nåväl, inga tårar spillda där heller.. Haha.. Så nu är vi båda tatuerade och glada ! Tack.

Sedan åkte vi till Konsum och hälsade på Annie som säljer smarriga jordgubbar ! Sen hem och visa mamma och pappa och iväg och köpa jordgubbar och ta in Mixxen. Sen till mormor och morfar för att visa, sen var jag hungrig som få vid det här laget. Men först hem till Påla för att visa, och sen...... Sen hem till kvällsmaten !

Sen nalkades det bus på kvällen. Moahahah !

Mirax
Crille gick med honom medan jag red Silly, och sedan fick de busa lite ihop.. Tror han längtar lika mycket som jag på att få komma igång med ridningen nu, det känns så iaf.

Sanning.
Jag VILL att det ska bli av !

Over and Out !