Fitnessmixxen

Anything is possible!

Lördagsfys

Kategori: Life of Mixxen

 
Knäppte en bild, och typ sjutusen till. Sen tröttnade jag och började larva mig istället. Slutar alltid så?? Haha!
Har alldeles för många bilder på mobilen... Som jag ändå aldrig gör något med eller visar. Så kan det vara, ni fick ta del av en inte så mkt spännis bild idag iaf.. Alltid något ;) 
 
Igår blev det partypasset, tjo och tjiim innan, under och efter passet! Så skön stämmning och alla är så positiva så tiden bara flyger förbi :) Lagades det mat och vi kollade på Lets Dance. Kan knappt tro det själv, jag som ALDRIG följer sånt här.... Var helt okej, dans är inte riktigt min grej heller för den delen, så med tanke på fick det vara godkänd fredags underhållning ändå.. 
 
Serverades kalkon med sallad, kvarg & keso hemma. Tillslut, efter mycket om och med på Coop ;) Haha
Upp tidigt idag, eller inte så tidigt, var på gymmet runt sjutiden. Körde ett armpass med lite inslag av axlar. Dem måste underhållas och speciellt nu när det bråkat med mig hela veckan. Idag känns det mycket bättre dock så det gillas skarpt!! :D 
 
Blir en tur till Skövde sen efter tolv tiden. Kika lite i affärer och komma ut lite.. Blivit väldigt mkt Tidaholm det sista, mest sträckan gymmet-coop-solvik-lägenheten. Så blir det ibland, men nu ska de bli skönt med en tripp till "storstaden" och se om dem har något att erbjuda ;)

Solig fredag!

Kategori: Life of Mixxen

 
Började dagen med ännu en promenad. Blir nog veckans sista på löpbandet iaf, så soligt och fint ute så känns som man får passa på :) Det var full rulle på fredagsfrullen som vanligt ;) Stoj och stim, alltid kul! 
Tobias som kom hem från Norge igår kom förbi med Tilda också. :)
 
Äntligen klar med filosofi-uppgiften för denna gång. Skönt! 
Det är väldigt mycket om och men, inga rätt eller fast, fast..... Så skönt att ha fixat undan den nu innan helgen så man slipper tänka på det. Nästa vecka börjar organisation och ledarskap. Spännande spännande. 
Då kommer det bli många dagar i skolan för en gångs skull och inte bara läsa hemma. 
Känns både bra och dåligt. Man måste åka och kan inte planera helt själv men samtidigt kan man få svar på frågor och liknande direkt utan att behöva maila och vänta. Toppen på det :)
 
Snart ska jag hem och ladda om för sväng två till gymmet. "Party-passet" står på schemat, gäller att passa på medan tillfälle ges! Sen så får vi se vad resten av fredagen för med sig för något. 
En tidigt morgon kvar på denna vecka, söndag får nog allt ta och föra med sig en sovmorgon ;)
 

Skrivkramp?

Kategori: Life of Mixxen

Känner att jag är allt eller inget med bloggen. 
Ofta får jag bra idéer eller att, jaa men det här ska jag skriva. Sen blir det aldrig av eller så känns det helt plötsligt som en omöjlighet?? Kanske inte så extremt, men det tar emot. 
 
Jag har så många tankar, idéer och åsikter som florerar i mitt huvud, men ofta stannar dem där. Det är inte att jag inte vågar framföra dem, utan snarare som att dem försvinner någonstans på vägen från huvudet ut ur munnen. Dem fastnar på tungan och får aldrig se dagens ljus. Jag är en funderare och fyller många krav på den introverta-skalan. Läser en bok om detta och jag lär mig mycket. Jag har naturligtvis extroverta drag också, vilket jag kan tycka är skönt. Speciellt i dagens samhälle när man förväntas att alltid vara utåt och framåt, höras och synas. 
 
Jag har lätt att fastna i tankebanor och kan lägga många stunder på att bara försvinna in i fantasins värld. Ibland känns det som att min energi ofta kommer från de stunder då jag sitter och bara tänker eller svävar iväg, även om jag kan få energi från andra människor också. Ibland är behovet av ensamtid stort och ibland lite mindre, jag är en person som tycker det är skönt att komma hem och bara njuta av tystnaden framför att starta upp tv, musik och allt som går. Inte för att jag är emot musik & ljud, men det är sällan avslappning för mig. 
 
Sen är jag oftast blygare än vad männiksor runt omkring verkar tro, men det har väl med den bild jag försöker förmedla omvärlden att göra. Framför kameran däremot, där trivs jag och tar gärna många bilder. Även om endast ett fåtal får se dagens ljus. 
 
Jag vet inte egentligen vad jag vill komma fram till med detta inlägg, och det var inte ens nått sånt här jag tänkte skriva från första början. Kanske att alla är olika, och kanske en förklaring till varför jag stundtals bombar med inlägg och stundtals är precis knäpptyst. Lagom vore nog att eftersträva här dock. Egentligen.