Fitnessmixxen

Anything is possible!

24

Kategori: Life of Mixxen


Första plurret för i år avklarat! Bättre sent än aldrig ;) Tog en tur till Otten efter att Tobias slutat jobbet & innan det var dags för fest :-)


På kvällen firades min födelsedag med massa fina, underbara vänner! Grill, kubb och superväder :-) Helt otroligt, men mobilen användes knappt under kvällen så det finns inte så många bilder att bjuda på! ;-) Tack så mycket för en härlig sommarkväll!! 


Lördagen startades med en tripp till Otten igen! Massa chill & bad. Sen spontantur till Skövde där vi tog en fika med Annie & Philip. Sen hem för att svida om innan vi åkte tillbaka och gick på bio med Sussie & Roffe :D Apornas planet; bra film men sjukt varm salong!


Världens bästa kille fixade pannkaksfrukost och sen njöt vi mest av tillvaron. Promenerade i det fina vädret, ännu en tur till Skövde & cykelfix! Tobias fixade sista med cykeln sen efter lite grillat tog vi oss en cykeltur för att kolla och justera grejer :-) Mycket bra helg med massa kul! Nu börjar nedräkningen tills vi drar iväg på roadtrip. Torsdag inleder vi med att åka till Borås!

Söndag

Kategori: Life of Mixxen


Haft en väldigt bra helg. I fredags blev det "svenskt fredagsmys" aka tacos på kvällen. Ekologiska råvaror, fullkornsbröd och bisonfärs, så kanske inte helt som vanligt. ;) Sen tog vi med oss Tilda på en kvällspromenad runt ånarundan. 

På lördagen blev det en tripp till Hjo med Annie! Lunch vid Vättern och strosa i affärer. Kvalitetstid! 
Kvällen spenderades med familjen! :) Jonas & Mickan fixade med grillkväll när vi fick finbesök från Rättvik! 

Idag har det solats, promenerats och tagits lugnt. Kvällen avslutas med film och mys efter ännu en grillning :) 

Stockholm

Kategori: Life of Mixxen

Snabbvisit i Stockholm. Härlig helg med massa mys & skoj :-)

Blev en hel del promenerande igår runt om i staden, avslutades med god mat på Piren och härlig utsikt över solnedgången! Sen somnade vi i soffan framför fotbolls vm ;)
Idag är dem andra ute på Segwaytur medan jag och Siw strosar i Hagaparken. :-) Strax bär det av hemåt och nu får halsen ta och ge sig så jag kan börja träna igen ;)