Fitnessmixxen

Anything is possible!

Fredag 16 september.

Kategori: Lic. personlig tränare, Träning/Hälsa

Blev krasslig i början på veckan och igårkväll kände jag mig lite piggare, men tji fick jag. Så nu är jag tillbaka till soffan där jag spenderat större delen av soffan. Surt. 
 
Jag vill ut i solen, på långa härliga promenader där bara ben och armar fångar sommarvärmen som dröjer sig kvar och jag vill träna. Till gymmet och kötta på, svettas och ta i. Prestera. #jagärintebitter
Skulle jobbat helgen, men fick som sagt åka hem idag och kommer bli hemma även imorn. Suck.. 
 
Läst många bloggar och sett många serier dessa dagar. Planerat lite resa och fått lite aktiviteter bokade. Dagarna tickar på och i skrivande stund är det bara 46 dagar kvar till planet lyfter mot andra sidan världen. 
Kommer bli ett äventyr minst sagt med helikoptertur, vattensafari, valskådning, simma med delfiner, dykning och en hel del andra aktiviteter. Ska bli så spännande! 
Hoppas även kunna fynda ett schysst gym eller två under resans gång.
Året som började med en uppförsbacke utan dess like verkar gjort en helomvändning och nu, nu kommer nedförsbacken. Solskenet efter regnet och jag njuter av tillvaron. 
Man får liksom passa på. 
 
Men först ska jag fokusera på att bli frisk och omge mig av positiv energi. 
Om man kikar in på Energyexpress.se kan man dessutom läsa om deras nya tillskott inom personlig träning - mig!
Känns otroligt bra att jag tog det där pirriga steget i våras och valde att läsa till personlig tränare hos PT-school med Maria Mollstedt som lärare och sen i somras få min licens. Jag vet direkt när jag vill något och känner att jag bara måste, och med en liten push i rätt riktning blev drömmen verklighet. Grymt.
Kommentera inlägget här: