Fitnessmixxen

Anything is possible!

Myslördag!

Kategori: Life of Mixxen

 
 
 
Idag känns huvudet ännu lite ondare och dunkar ganska bra, men det får det nog faktiskt vara värt, för det var väldigt trevligt igår på Hotellet även om ljudnivån var ganska hög. I alla fall för mitt redan ljudkänsliga huvud. 
 
Kan nog räkna med att inte träna nästa vecka heller. Kommer typ ha glömt av hur man gör när jag väl får börja igen ;) Buhu... I-landsproblem. 
 
På måndag är det skola hela dagen. Ska lyssna på en föreläsning om Hedersrelaterat förtryck. Boken jag läser just nu, En fri röst, är helt okej. Ingen höjdare ännu, och tja, fick lite avsmak efter att dem väldigt utförligt beskrivit hur en könsstympning går till. Aouch. Helt sjukt att det föregår sånt fortfarande. Både på pojkar och flickor. Skulle kanske vilja påstå att det känns lite mer humant att utföra på en pojk än en tjej efter denna målande bild av hur det går till. Usch!
 
För att byta samtalsämne. 
Ganska abrupt dessutom, så ska jag snart hem och inta soffläge med älsklingen och spana in nya tvn.. Filt, kuddar, finaste pojkvännen och en film - kan det bli mycket bättre? ;)
 
Sen så är det matlagning och bakning på schemat! ^^
 
Imorgon är det premiär för BRUNCH på gymmet. 11-13! :)