Fitnessmixxen

Anything is possible!

Mest babbel...

Kategori: Life of Mixxen

 
Torsdag. Nästan en vecka till borta..
Idag har jag filmat igen iaf. Skönt det. Träningsvärken har infunnit sig dessutom... ;)
Lovely pain. Körde Body Combat igår med, äntligen ^^ Kändes att jag missat två gånger, jag och min koordination alltså... x) Tur att den blivit bättre iaf :)
 
Tog lite bilder med Moa igår förresten. Både lite på skoj och lite för att kunna jämföra med de bilder vi tog på våra "muskler" i höstas. Jag har inte jämfört än, men jag ser att det är skillnad. Dock vet jag inte vad jag tyckte riktigt. Tänker på ryggen, ser att jag fått muskler där och att jag inte är så benig över ryggen längre - Skönt!
Men självkritisk som jag är så är jag långt ifrån nöjd och ju mer jag tittar på bilden desto mer ogillar jag det jag ser. Vet inte varför? För jag tycker om ryggmuskler och är jätteglad att jag börjat få lite mer av dem, men kanske bara är bilden i sig (sorry M).. Lite konstig vinkel och udda posering från min sida. Så jag är inte redo att slänga upp den och visa.. Faktiskt. Inte för att jag tror någon klagar över att slippa se ännu en ego-bild på mig men ;) Haha!
 
På tal om jobbigt, vad konstigt det är att höra  sin egen röst på inspelning!! Låter som en liten mupp ju... x)
Fast det är nyttigt, man lär sig mycket och kan förbättra sig. Sen skakar jag ju som ett asplöv så fort kameran kommer fram, men det blir lite lättare för varje gång.. Vilket också är positivt.
 
Har även tagit tag i mig själv och gjort matlådor. Så nu finns det uppmätt och klart hemma i frysen när latmasken slår in och jag inte orkar ställa mig och laga mat eller tänka ut vad jag ska äta heller för den delen.. ;)
Nog för att jag skulle kunna äta sallad jämt (och nötter) så kan man inte leva på bara det och det blir inte mkt muskler byggda av det heller! Och muskler vill jag ju ha ^^ Tycker det är roligt att träna och roligt att se resultaten som blir, att man sakta men säkert blir starkare, snabbare eller vad man nu har för mål :)
 
Vet inte om jag har något specifikt mål just nu dock?
Lägga på mig lite "extra reserver" som jag kan göra muskler av kanske, och få in bättre matrutiner. ;)