Fitnessmixxen

Anything is possible!

Gud.

Kategori: Allmänt

Nu har jag och Crille varit
på läger med kyrkan. Det har vart skönt, få lite lugn och ro i vardagen :) Vi hade lite sånglektioner och sånt med, sånt som jag älskar ;) Inte bästa sångaren i världen dock, men men :P

När vi kom hem åkte jag till mormor och morfar, saknar dem verkligen nu när vi inte ses lika ofta. Jag jobbar ju, och sen så är det inte samma grej längre.. Man kan ju inte komma när man vill eller få vara i fred med dem heller för den delen. Fast nu har vi planerat in lite iaf, som bara jag, crille, mormor och morfar ska hitta på !

Fick äntligen med mig mina kläder hem också, lite jobbigt när ens kläder bara helt mystiskt försvinner. Vet ju vart man ska leta iaf. Suck.

Fick verkligen bita mig i tungan idag för att inte säga något, vill ju inte ställa till en scen hos mormor och morfar, vet ju hur ledsna de blir när man bråkar.. Förstår dem väl, men jag är inte samma lilla tjej som jag var för 6 år sen. Jag tycker inte att jag ska behöva hålla tyst när något är fel, eller orättvist. Orkar inte bry mig längre. Tror mamma har rätt, det kommer bli så. Tyvärr.

Sanning.
Det är dig de snackar om, och inga snälla ord heller.

Over and Out !