Fitnessmixxen

Anything is possible!

24

Kategori: Life of Mixxen


Första plurret för i år avklarat! Bättre sent än aldrig ;) Tog en tur till Otten efter att Tobias slutat jobbet & innan det var dags för fest :-)


På kvällen firades min födelsedag med massa fina, underbara vänner! Grill, kubb och superväder :-) Helt otroligt, men mobilen användes knappt under kvällen så det finns inte så många bilder att bjuda på! ;-) Tack så mycket för en härlig sommarkväll!! 


Lördagen startades med en tripp till Otten igen! Massa chill & bad. Sen spontantur till Skövde där vi tog en fika med Annie & Philip. Sen hem för att svida om innan vi åkte tillbaka och gick på bio med Sussie & Roffe :D Apornas planet; bra film men sjukt varm salong!


Världens bästa kille fixade pannkaksfrukost och sen njöt vi mest av tillvaron. Promenerade i det fina vädret, ännu en tur till Skövde & cykelfix! Tobias fixade sista med cykeln sen efter lite grillat tog vi oss en cykeltur för att kolla och justera grejer :-) Mycket bra helg med massa kul! Nu börjar nedräkningen tills vi drar iväg på roadtrip. Torsdag inleder vi med att åka till Borås!