Fitnessmixxen

Anything is possible!

If want it, work for it!

Kategori: Life of Mixxen

 
Nått som stör är när huvudet och kroppen inte vill samma saker. Som tex när huvudet vill träna men kroppen helst vill ligga i soffan och vila, eller när kroppen vill ha mat men huvudet säger att det är bättre att vänta eller inte passar sig. Inte för att den är vanligt förekommande tack och lov, men ack så irriterande. Det blir liksom kaos. 
Nu är jag dock ganska bra på att skilja på sug och hunger och ser till att försöka äta efter klockan om aptien lyser med sin frånvaro som den gjorde förra två veckorna. Träningen är jag inte likabra på att låta bli.. 
 
Visst är det bra med motivation och fysisk aktivitet, men när kroppen uppenbarligen vill vila fast huvudet inte fattar vinken, då är det svårt.. Fast oftast känns det väldigt mkt bättre efteråt, när man är färdig. 
Fick till ett efterlängtat spinningpass idag, och visst det var tyngre än vanligt, men nu känns det så mkt bättre. :)
 
Har för övrigt nästan bestämt vilken pulsklocka jag vill ha! Kommer med största sannolikhet bli en Polar. Ska se om jag kan åka in till sportaffären och prova ut en bra eller iaf kika på dem för att sedan beställa.. Vilken djungel må jag säga! Finns hur mkt som helst med att möjliga funktioner, färger och utformningar..
Lite sugen på en vit dock, men tänker att funktionaliteten får gå före färgen ^^
 
Hann med en liten snabbvända på stan med Philippa typ ganska precis innan jobbet också! Moahaha ;)
Ska bli kul med kvalitetstid med Annie & PH, välbehövligt och bra för att "ladda-upp-batterierna" med positiv energi :) <3