Fitnessmixxen

Anything is possible!

Energisk fredag!

Kategori: Life of Mixxen

Väldigt gammal bild, men den hänger fortfarande över sängen. 
 
Easylinen imorses var helt galen! Ommöblering och lite trött högtalare (?) tillsammans med fredagsgänget gav ett skrattfyllt men svettigt pass! Inte en enda muskel som glömdes bort där inte ;) Sånt gillas, kan man få en bättre start på dagen? Härligt jobbat!! :D 
Även fått in två introduktioner idag. Som också gick finemang och som framkallade en hel del skratt ;) Ena magmaskinen är minsann inte att leka med ;) Bra jobbat där med! Alltid kul med nyförvärv här på gymmet! :)
 
Idag kom dessutom strumporna! Känns jättebra att dem hann komma innan kursen, då kanske jag har en chans att slippa kramp och låsning i vaderna under morgondagen! Fick dessutom bli vila idag. Känns dumt att chansa och påfresta mina redan väldigt trötta vader, även om resten av kroppen vill träna.... Men men ;) 
 
Sen var det inte helt fel att stanna kvar lite längre i sängen imorses heller ;) Sen att jag glömde nycklarna hemma och fick vända för att hämta dem var inte lika roligt. Tur att det finns bilar ibland alltså! 
 
Fått till lite studier också. Letar artiklar till ett arbete. Ska skriva om våldtäkt bland pojkar. Stort antal mörkertal där, och med en generell uppfattning om att sånt inte drabbar killar är skammen ofta större än modet att anmäla. Tråkigt att det ska vara så i samhället när vi ändå lever på 2000-talet. 
 
Finaste killen har kommit hem från Sälen nu med, så ser fram emot en lugn och mysig fredagskväll :) Kan tänka att han kommer vara trött och sliten efter jobb & crossfit ;) Dessutom har vi morgondagens kurs att tagga till! Nu måste bara mina vader vara med på noterna. Men skam den som ger sig! Kände direkt att jag kan få äta upp det, så kanske ska lägga till att försöka duger? ;) Haha! Med tur, mycket envishet och kompressionsstrumpor kanske det går finemang? :D