Fitnessmixxen

Anything is possible!

Lördagsfys

Kategori: Life of Mixxen

 
Knäppte en bild, och typ sjutusen till. Sen tröttnade jag och började larva mig istället. Slutar alltid så?? Haha!
Har alldeles för många bilder på mobilen... Som jag ändå aldrig gör något med eller visar. Så kan det vara, ni fick ta del av en inte så mkt spännis bild idag iaf.. Alltid något ;) 
 
Igår blev det partypasset, tjo och tjiim innan, under och efter passet! Så skön stämmning och alla är så positiva så tiden bara flyger förbi :) Lagades det mat och vi kollade på Lets Dance. Kan knappt tro det själv, jag som ALDRIG följer sånt här.... Var helt okej, dans är inte riktigt min grej heller för den delen, så med tanke på fick det vara godkänd fredags underhållning ändå.. 
 
Serverades kalkon med sallad, kvarg & keso hemma. Tillslut, efter mycket om och med på Coop ;) Haha
Upp tidigt idag, eller inte så tidigt, var på gymmet runt sjutiden. Körde ett armpass med lite inslag av axlar. Dem måste underhållas och speciellt nu när det bråkat med mig hela veckan. Idag känns det mycket bättre dock så det gillas skarpt!! :D 
 
Blir en tur till Skövde sen efter tolv tiden. Kika lite i affärer och komma ut lite.. Blivit väldigt mkt Tidaholm det sista, mest sträckan gymmet-coop-solvik-lägenheten. Så blir det ibland, men nu ska de bli skönt med en tripp till "storstaden" och se om dem har något att erbjuda ;)