Fitnessmixxen

Anything is possible!

Amino Rush!

Kategori: Träning/Hälsa

 
De flesta som tränar regelbundet och är lite mer insatta i "träningsvärlden" vet vikten av protein för muskeluppbyggnad och säkert att aminosyror är en väldigt bra källa till dessa muskelgynnande byggstenar! Fairings Amino Rush består av fria, essentiella aminosyror som främjar muskeluppbyggnad och återhämtning maximalt genom ett extremt snabbt upptag i kroppen. Den hjälper till både under och efter träningspasset för att ge kroppen bästa förutsättningarna. 
 
Att aminosyrorna är i fri form gör att de på ett effektivt sätt transporteras ut direkt till de arbetande musklerna. BCAA utgör tre fjärdedelar av aminosyrorna. L-leucin har majoriteten och den är den viktigaste för muskeltillväxten och återhämtningen. Amino rush skiljer sig från andra EAA-produkter på marknaden tack vare sitt höga BCAA-innehåll. Det innehåller också Arginin som stimulerar utsöndringen av tillväxthormon och ett ökat blodflöde. Detta gör att du får ett bättre muskelpump. 
 

- Muskeluppbyggande

- Påskyndar återhämtningen

- Stimulerar hormonproduktionen

- Ökar blodflödet i musklerna

 
Man blandar 1 skopa (ca 10g) med 2-3 dl vatten som man dricker 10 min innan träning samt en portion direkt efter.  Amino rush passar även dig som är vegetarian, vegan eller inte tål mjölkbaserade produkter!
 
Just nu dricker jag BCAA+ men har en burk wild berry som väntar hemma i skafferiet. Så ska ni få ett utlåtande kring vad jag tycker och upplever efter att jag druckit slut på den andra :) Tjuvsmakat har jag gjort iaf, och god är den! Finns så många smaker att välja mellan! 
Wild berry
Orange/lime
Wild cherry
Pineapple splash
 
2003JB för 10% rabatt på Kolozzeum :)