Fitnessmixxen

Anything is possible!

Nzone - skydive

Kategori: Aus-Nz

I söndags fick en lyckligt ovetande Tobias ta del av dagens planer. Jag hade nämligen bokat ett skydive åt oss båda innan vi skulle lämna Queenstown. 15.000ft upp i luften med ett fritt fall på 60 sekunder & båda två livrädda för höjder.
Men hur ofta får man chansen att göra ett hopp i en sån vacker miljö som här?

Tystnaden när Tobias fick reda på överraskningen kändes som tusen år och det var svårt att veta om han var glad, arg eller mest livrädd först 😂 Men han tog det bra även om han var jättenervös. Vilket jag konstigt nog inte var??

Tills vi klev ombord på planet. Då blev Tobias lugn och jag nervös istället. Vi åkte upp i ett litet plan med vår skydive master och varsin fotograf. I ett litet plan som steg högre och högre upp. Först ut var ett par som skulle hoppa 12.000ft så vi fick sitta kvar, med mig längst fram och nästa som skulle ut ur planet. Sen gick allt så fort. Dörren öppnades, man sattes fint på plats med fötterna utanför planet och innan man visste ordet av hade man kastats ut i ingenting!! Den känslan. Skräckblandad förtjusning och vilket kick!!!

Lite svårt att andas ordentligt genom de fria fallet men sen så! Vi seglade sakta ner mot marken igen och jag fick till och med vara med och styra lite😄

Marken såg ut som när man ser ut genom ett flygplan. Bara massa olika fyrkanter i blandade färger. Och när vi var nära att landa såg marken fortfarande overkligt långt borta ut. Som att man skulle landa i en tavla av ett landskap. Svårt att förstå att det där var jorden och marken vi stod på för ett tag sen.

Men vilket upplevelse!! Helt otroligt. Längtar tills vi kan se filmerna och uppleva det igen!! 😍😊

Kommentera inlägget här: