Fitnessmixxen

Anything is possible!

Mysig frukost

Kategori: Träning/Hälsa

 
Tog mig tid att göra en lite mer "avancerad" frukost tidigare i veckan. Börjat slarva på tok för mycket med den. Hur som, kokade ägg, skivade banan, hällde i granola i kvargen och kände att det skulle vara gott med lite nötsmör. Så jag testade att ta hasselnötssmöret som fanns hemma och blanda det med Fairings complete 3 cookie dough för att toppa kvargen med. Succé! Blev en nötig & lite kola/chokladig smak av blandningen, och den skulle passa perfekt på en skål med gröt. 
 
Måste ta tag i mina matvanor igen, det vet jag, men just nu är det som det är. Frukost mat till lunch/middag för det mesta. Försöker ändå se till att få i mig det jag behöver plus en del skräp som kunde kvittat. Det är väl så livet är ibland och december har aldrig varit min månad, allra minst just nu. 
Längtar till ljusare & varmare tider på så många plan. 
 
Något som faktiskt är kul dock är att handla julklappar till mina älskade syskonbarn. Har inte firat jul tillsammans med dem på två år nu så det ser jag fram emot. För visst är julen barnens högtid. I alla fall så borde det vara så, en högtid med skratt, glädje och kärlek. 
 
 
Nu ska jag blanda mig en rage och ladda inför dagens benpass. Sen blir det uppladdning inför kommande jobbhelg, full fart som vanligt! 
 
 
Kommentera inlägget här: