Fitnessmixxen

Anything is possible!

Sydney

Kategori: Allmänt

Hallo! Jag hade skrivit ett långt inlägg om Sidney, men bloggen ville inte ladda upp den så de försvann.

Nu sitter vi färdigpackade och ska strax till flygplatsen och Nya Zeeland. Det har vart två härliga dagar i Sydney med mycket promenerande och hittepå!

Första heldagen gick vi till Surrey hill och åt en vegetarisk frukost med en avokadosmoothie. Sen tog vi oss in till centrum och hämtade ut ett undervattenshus vi beställt. Därefter knallade vi in på en crossfitbox och kollade läget, för att senare ta oss till operahuset, taronga zoo och botaniska trädgården.. Ett par mil senare var vi hemma och stöp i säng!

Igår klev vi upp och tränade på Legends gym i Kensington. Sen gick vi till Bronte och följde strandpromenaden till Bondi beach. Dem hade en utställning med skulpturer hela vägen, roligt! Sen hittade vi ett ställe med hälsojuicer som vi testade. Bara massa frukt och grönsaker, inget annat tillsatt, mums!

Vi gick till Oxfordstreet och köpte skor till Tobias trötta fötter och sen tog vi oss sakta hemåt efter ytterligare ett par mil i fötterna. Så igår lånade vi cyklar och trampade in till Surrey Hill för indisk mat.

Nu sitter vi hemma hos Nathalie och väntar på att bege oss vidare!

Ha en bra dag!

Kommentera inlägget här: