Fitnessmixxen

Anything is possible!

Ny vecka!

Kategori: Träning/Hälsa


Måndag och därmed en ny vecka. 
Helgen har varit bra, och ledig från jobb :) I fredags åt vi middag hos Mickan och Jonas, där vi också sov resterande del av helgen, så på lördagsmorgonen fick vi dessutom pannkaksfrukost. Lyxigt värre :) 

Jag, Tobias & Sebbe fick till ett riktigt bra armpass. Tanken var ben först men ibland ändras planerna och denna gången inte till de sämre ;) Kanske kan få lite muskler på dem där stackars armarna trots allt :) 


På kvällen gick vi ut och åt på Vincontoret där det var vintergrill. Övriga deltog i ölprovning innan, något jag inte är så förtjust i ;) 

Söndagen var lugn. Nacken var kass så var inte överdrivet pepp heller. Vi klickade hem oss var sina tights och ett gäng bars. Lifesavers.. Sen körde vi in Martina & Anders till tåget och stannade i stenstorp för en fika hos Rickard och Charlotte :) mysigt! 
På kvällen blev det ett magpass och sen bastu på det. Bastun gjorde verkligen gott och tog bort min spänningshuvudvärk! 


Imorses blev det ett bröstpass & en del tjat med Doris, mysig start på dagen.. :) Sen min standardfrukost, en skål med proteingröt och filmjölk innan det var dags för en heldag på Stellas! Nu har dagen sprungit förbi och snart är det dags att krama kudden ;) 

Redo på bänken står shakern med recarnation, för imorgon är det axlarna som ska få sitt. Om dem är bättre, annars får vi se.. Och i kylen väntar gröten, denna gång med complete3 chocolate/toffee! Nyfiken på nya smaken, choklad/jordnöt som kommer släppas snart. Det proteinet i gröten kan inte bli annat än succé! :D 
Kommentera inlägget här: