Fitnessmixxen

Anything is possible!

Leverans

Kategori: Träning/Hälsa

 
Här ser ni innehållet på paketet, minus två t-shirtar. En röd och en svart rage. 
 
High protein pancake - innehåller 33g protein per portion. Denna är med vaniljsmak, och i helgen släpps det en julversion med kanel/kardemummasmak. Man vispar ihop pulvret med vatten och steker till pannkakor. En portion blir 2-3 pannkakor och innehåller 189kcal. 
BCAA+ - Denna gång i smaken wild berry. Aminosyror som är perfekt att ta innan och/eller efter passet, brukar dricka mina under passet dock. Ökar koncentrationen och ger musklerna bättre återhämtning och främjar kroppens immunförsvar. 
Rage x2 - En pwo som ska öka din prestationsförmåga. Detta är en utvecklad version av KCG med ännu fler versamma ämnen för att du ska få ut så mycket som möjligt av din träning. Beställde smaken fantasyfruit som är liknande tropiska frukter. Man tar två skopor i minst 3dl vatten 30-45min innan träning. 
Rage extreme - Detta är också en pwo men med lite andra verksamma ämnen än Rage x2. Den här innehåller till exempel teobromin som är närbesläktat med koffein och är det ämne som gör att man kan känna sig glad efter att ha ätit choklad. Tanken med Rage Extreme är att man ska känna sig på topp fysiskt och psykiskt även vid de tuffaste passen. Denna är i smaken wild berry.
Amino Rush - Wild berry (haha, återkommande tema på smaken). Aminosyror för att stimulera muskeluppbyggnad och återhämtning. Innehåller även Arginin som bland annat ökar utsöndringen av tillväxthormon. Fungerar utmärkt att ta om man är vegan/vegetarian eller allergisk mot mjölkprotein. 
Kre-alkalyn - En kreatinprodukt med lite andra egenskaper än vanligt monohydrat. Du får till exempel en större effekt trots lägre dos och man slipper att binda vätska. Att det inte binder vätska betyder att du inte heller går upp i onödig vätksevikt som man gör när man tar monohydrat.
ZMA - Magnesium, zink och B6. Detta tar jag varje kväll innan läggdags, guld! Minskar trötthet/utmattning. Det främjar en normal proteinsyntes, omsättning av makronäringsämnen och att immunförsvaret ska fungera optimalt.
Gourme bar -  Proteinbar med chokladöverdrag och kolakristyr. 
Health bar - Hälsobar med fibrer, omega-3 och med havregryn som största kolhydratskälla. Smakar blåbär/vanilj.
Recovery bar - Proteinbar med kokossmak. Finns också choklad och päron/vanilj. Innehåller mer protein än kolhydrater samt MCT-olja.
 
Smakutlåtande av produkterna kommer allteftersom ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: