Fitnessmixxen

Anything is possible!

Fullt ös när solen är framme!

Kategori: Life of Mixxen

 
Det har verkligen vart helt underbart väder i helgen. Spenderat en hel del av dygnets timmar i solen. :-)
När Tobias kom hem på fredagen blev det fredagsfika ute i solskenet, sen en liten promenix med Tilda. Sen så på kvällen blev det grill hos Dennis. Mysigt och lagom för två tröttisar som oss ;-) Bison är verkligen att rekommendera! Blev burgare denna gång, mums vad gott! 
 
 
På lördagen blev det 1h powerwalk och ett arm/axelpass på morgonen. Fick en hel del skrivit på examensarbetet, det var verkligen skönt, så kunde med ganska gott samvete njuta av solen även denna dag. Åt en väldigt god laxpytt till lunch, och sen drog vi vidare till parken och hängde med delar av "gänget" ;-) 
Årets första lösglass köptes. Magen var inte likaglad som jag över detta, men ack så gott ^^ Sen bestämdes det att vi skulle ta och grilla på kvällen. Hann konstigt nog klämma in ett ryggpass där mellan också, prio ett liksom?? :-) Gick grymt bra dock, varför har spontanpassen ofta den tendensen? Like! Nöjd över min prestation iaf och killen han är stark som en oxe han ;-) 
 
 
Sen blev det som sagt grillning och häng. Kyckling, kesoröra och sallad. Mumsigt :-) Och väldigt bra sällskap. Blev lite plommonlikör, dessertvin och massa skratt och prat till sent på natten :-) Såna kvällar fyller verkligen på med bra energi! <3 Tilda var också med större delen av kvällen, resten spenderade hon i soffan framför tvn ;-)
 
 
 
Söndagen började med tvättning och pannkaksfrukost.. Nomnom! Fick äntligen smaka på det nya jordnötssmöret med vitchoklad ;-) Lite senare sen så paddlade vi kanot. Det var jätteroligt faktiskt, så det blir nog fler gånger ;-) Trots spindelattacker!! Paddlade förbi mormor som satt ute på altanen så där hoppade vi in en sväng och sa hej :-) 
Hann med häng i parken även denna dag. Fick bli diverse bars och frukt som energipåfyllning. 
Sen ett benpass. Började sådär. Jag blir tokig på min svank och på att det gör ont att lägga stången på axlarna och att jag tycker det är sjukt obehagligt att ha den på nyckelbenen. Men men, satte mig lite fint på rumpan i ett svagt ögonblick också, ibland kan man undra alltså :p Resten gick helt okej. Svettigt och tungt ;-)
Plockade med oss pizza och sallad hem till kvällsmat. Lär inte hända inom det närmsta då ingen av oss mådde så bra sen. Mitt lilla gosmos <3 Nästa helg blir nog också galet bra, full rulle även där med massa roliga saker inplanerade, jippie :-)
 
Så detta var helgen och alla dess "hittepå". Klart godkänd helg! :D Nu är det ny vecka med nya möjligheter!
Kommentera inlägget här: