Fitnessmixxen

Anything is possible!

Feber..

Kategori: Allmänt

Vaknade imorse med
39 graders feber, kändes sådär. Var rätt väck. Så fick ringa in sjuk. Hatar't, tkr det är skitjobbigt att behöva göra de :/

Vårdcentralen idag, igen. Ny läkare, som klämde och kände lite varstans. Typ tryckte på nyckelbenen och sånt :s Jag som avskyr när folk rör mina nyckelben ;) Nee, men bra med noggranna läkare, me like :) De var ju trots allt en tjej ;) Hehe.. Fast när hon kom med en tops och sa att hon skulle vränga mina ögonlock då var det nära till bristningsgränsen. Jag har sjuk fobi för när folk pillar i ögonen på sig själva, eller speciellt på mig. Det är så off limits !

Vilket resulterade i att trots mina tappra försök så blev jag fem år för en stund. Jag grät som en iaf. Nästan, kanske inte riktigt så dramatiskt, men ni fattar nog ;) Föga överraskande märkte hon att det inte gick att vränga mina ögonlock, så hon beslutade att det inte var någon idé. Suck, de hade hon gärna fått beslutat innan ! Förutom det då, så var hon väldigt bra :) Så ska dit på måndag, och se om den nya salvan hjälper nått. Hoppas !

Sanning.
Kan bli så att jag ska ställa ut Saga på söndag :) Får se hur vädret är och hur jag mår, men vore sjukt kul :)

Over and Out !

Kommentera inlägget här: